reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Sierpniowe mamy 2019

reklama
W styczniu mimo wszystko jedziemy do kliniki leczenia niepłodności zrobić badanie nasienia :) jednak chciałabym żeby klinika do niczego więcej nam nie była potrzebna :) a Wam wszystkim gratuluję i życzę sobie żeby napisać, że oficjalnie dołączam do teamu sierpnióweczek z terminem na połowę miesiąca :-D
Również trzymam mocno kciuki za pozytywny test ✊

hej dziewczyny, życzę samych pozytywnych testów i spokojnych ciąż :)
ja jestem z kwietniówek'19, ale lubię czasem zaglądnąć i sobie przypomnieć ten ekscytujący czas między zrobieniem testu, a zobaczeniem serduszka na usg ❤️
powodzenia!
Dziękujemy !! ❤️ A ja życzę szczęśliwego rozwiązania oraz szybkiego porodu

Ja byłam dzisiaj u endokrynologa z wynikami mam zawyzone więc mam przepisane euthyrox 88... Miałam mieć euthyrox 100 ale bezpieczniej mniejsza narazie żebym palpitacji serca nie dostała .. .. ;-) ;) i od razu przepisał mi Jodid 200 :tak: czekam na wtoreeeek na kolejny monitoring :wink::-) :)

reklama
Ja pracuję. W ciąży pracowałam do 6 miesiąca. Teraz nie planuję aż tak długo (bo pracodawca tego nie docenia ;) poza tym chyba lepiej im zatrudnić kogoś na zastępstwo na dłuższy etap czasu), myślę sobie że tak max do końca stycznia/lutego? Zobaczymy jak w ogóle się będę czuć i czy wszystko z maleństwem będzie ok. Zresztą mając jedno dziecko w domu to pracy jest od groma. Młody też ciągle z jakimś katarem przychodzi z przedszkola, więc dyspozycyjna mama na L4 byłaby dobrym rozwiazaniem ;)

Do góry