reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Sierpniowe mamy 2019

reklama
cześć dziewczyny my po wizycie u lekarza, wszystko w porządku nasze maleństwo ma 11mm, serduszko bije mamy 7 tc ;) jesteśmy bardzo szczęśliwi, przyszli dziadkowie już wiedzą dostali białe skarpetk i test ;] reszta w święta ;] dużo zdrówka dla was i wesołych świąt :))
Super prezent macie, dużo zdrówka i odpoczynku :)

cześć dziewczyny my po wizycie u lekarza, wszystko w porządku nasze maleństwo ma 11mm, serduszko bije mamy 7 tc ;) termin mamy na 7 sierpnia
jesteśmy bardzo szczęśliwi, przyszli dziadkowie już wiedzą dostali białe skarpetk i test ;] reszta w święta ;] dużo zdrówka dla was i wesołych świąt :))

Super wieści [emoji173]️[emoji173]️[emoji173]️ gratulacje! Rośnijcie dalej tak zdrowo.

Hej. Jesteśmy po rozpakowaniu prezentów. Dziadkowie zachwyceni, wzruszeni, nie dowierzający. Łzy, gratulacje no i "a może serniczka? A może za ciepło, za zimno? A może przynieść coś do picia? " ;) Oszaleli. Nawet teść w podskokach pobiegł do kuchni, jak powiedziałam, że czegoś bym się napiła :D

Dziewczyny, a jak zdarza się śluzie taka brązowa nitka? Mialyscie coś takiego? Jednorazowo, nie żeby przez cały dzień.
Ja tak miałam 2 razy, lekarz kazal się tym nir przejmowac, ale caly czas biore duphaston w duzej dawce. Od tegoczasu minęło 3 tygodnie ciąża rozwija się prawidłowo.

Właśnie też tak myślę, nawet jeśliby by coś poszło nie tak, to i tak będę chciała o tym powiedzieć mamie i siostrom, a mąż swoim rodzicom. A przecież na innych etapach też coś może sie wydarzyć.

Ja dziś też miałam pojedyńcze plamienie, ale mimo to jestem dobrej myśli.

[emoji319][emoji319]Życzę wam wszystkim spokojnych Świąt Bożego Narodzenia i dużo szczęscia w nadchodzącym Nowym Roku [emoji4][emoji322][emoji322]
Jasne [emoji4] przecież to każdego indywidualna decyzja i każdy też ma różne relacje w rodzinie [emoji4]

cześć dziewczyny my po wizycie u lekarza, wszystko w porządku nasze maleństwo ma 11mm, serduszko bije mamy 7 tc ;) termin mamy na 7 sierpnia
jesteśmy bardzo szczęśliwi, przyszli dziadkowie już wiedzą dostali białe skarpetk i test ;] reszta w święta ;] dużo zdrówka dla was i wesołych świąt :))
Super [emoji4] gratulacje [emoji4]

U nas tez już po wigilii z prezentami. Nie mogliśmy się zebrac z mężem i powiedzieć ale w końcu nam to przeszło przez gardło (jakoś tak po trzech godzinach siedzenia przy stole :D). Wszyscy wzruszeni, szczęśliwi, pełni nadziei że pojawi się w końcu drugie wnuczątko w rodzinie [emoji6]

reklama
Klaudia super wieści.
Ja dziś nie pojadłam. Nawet ryba mi nie podeszła. Wiele rzeczy mnie odrzuca, a jeszcze tydzień temu tak nie było. Chyba weszłam w jakąś szczególną fazę ciąży. Zaraz zacznę 9 tydzień.
Jutro konkretne jedzenie to i może wieksza szansa, że zjem więcej.
Już nie pamiętam czy pisałam. Życzę Wam dziewczęta spokojnych, radosnych świąt Bożego Narodzenia. Jeśli jeszcze możecie jedzcie ile wlezie, bo niedługo podobnie jak u mnie może się to odmienić.

Do góry