paulina1994
Fanka BB :)
A ja zauważyłam, że mam teraz różne dni jednego dnia mdłości okropne, że śniadania nie zjem albo wzdęcia wieczorem wraz mdłościami okropne, drugiego dnia wszystko w porządku, raz piersi są bardzo tkliwe, a za chwilę nie bolą w ogóle i tak w kółko oszaleć można naprawdę...Klaudia super wieści.
Ja dziś nie pojadłam. Nawet ryba mi nie podeszła. Wiele rzeczy mnie odrzuca, a jeszcze tydzień temu tak nie było. Chyba weszłam w jakąś szczególną fazę ciąży. Zaraz zacznę 9 tydzień.
Jutro konkretne jedzenie to i może wieksza szansa, że zjem więcej.
Już nie pamiętam czy pisałam. Życzę Wam dziewczęta spokojnych, radosnych świąt Bożego Narodzenia. Jeśli jeszcze możecie jedzcie ile wlezie, bo niedługo podobnie jak u mnie może się to odmienić.
3 stycznia zbliża się wielkimi krokami i z jednej strony cieszę się z drugiej zaś boje, normalnie już myślę jak patrzę na ten monitor i wyobrażam sobie albo fikajacego brzdąca z sercem albo...no właśnie i tego się boje najbardziej, niby wiem, że może być różnie, niby człowiek ma to w głowie, ale tak bardzo chcę żeby było tym razem ok! Cóż pozostaje mi nadzieja i wiara, że tym razem będzie szczęśliwe zakończenie !