reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Sierpniowe mamy 2019

Witajcie dziewczyny wieczorowa pora:biggrin2:
@Biedronka0506 suuuper! Kochana wszystko będzie dobrze! :)
@Miciur-ka gratuluję :tak:

Ja byłam na wizycie wszystko się poprzesuwalo przez poronienie wszystko jest ok z jajnikami macica również we wtorek idę na kolejny monitoring... Także wszystko będę miała na bieżąco :wink:
Ty robisz monitoring zeby wylapac owulacje??

reklama
Madeleine- dziekuje , kciuki i powodzenia zycze! :)

Biedronka- o matko jaki mały kropuś :), najwazniejsze ze sytuacja opanowana! Teraz juz bedzie dobrze,szybko zareagowalas :),

Kurde ja mam schizy ze u mnie znowu pozamaciczna :/ , tylko wtedy kreska mi az tak nie ciemniala i sam organizm 'zwalczył' a teraz mega tłuste krechy ale bol jest... nie wiem czy nie zalicze ip zeby spac spokojnie..

Czy was bola jajniki a zwlaszcza po 1 stronie taki bol , pulsacyjny plus kłucia?

Madeleine- dziekuje , kciuki i powodzenia zycze! :)

Biedronka- o matko jaki mały kropuś :), najwazniejsze ze sytuacja opanowana! Teraz juz bedzie dobrze,szybko zareagowalas :),

Kurde ja mam schizy ze u mnie znowu pozamaciczna :/ , tylko wtedy kreska mi az tak nie ciemniala i sam organizm 'zwalczył' a teraz mega tłuste krechy ale bol jest... nie wiem czy nie zalicze ip zeby spac spokojnie..

Czy was bola jajniki a zwlaszcza po 1 stronie taki bol , pulsacyjny plus kłucia?
Będzie dobrze ale jeżeli cię coś martwi to lepiej sprawdzić ... To normalne że tak kłuję (przynajmniej u mnie przy każdej z 3 ciąż .. Z 4 )

Witam ;)
Nieśmiało się już dołączam do sierpniówek. Wczoraj robiłam test i wyszła mi bladziuchna druga kreska, dziś zrobiłam betę z krwi i wynik 240. Termin na 8.08.2019 z kalkulatora.
Niedowierzanie z ekscytacją, bo mamy jednego 2.5letniego syna I decyzję o drugim dziecku podjelismy miesiac temu. Nie spodziewalam sie zajsc od razu :)
Pozdrawiam wszystkie mamy obecne i przyszłe ;)

Witam ;)
Nieśmiało się już dołączam do sierpniówek. Wczoraj robiłam test i wyszła mi bladziuchna druga kreska, dziś zrobiłam betę z krwi i wynik 240. Termin na 8.08.2019 z kalkulatora.
Niedowierzanie z ekscytacją, bo mamy jednego 2.5letniego syna I decyzję o drugim dziecku podjelismy miesiac temu. Nie spodziewalam sie zajsc od razu :)
Gratulacje!!! Ja mam termin na 7.08 [emoji846]

Witam ;)
Gratulacje [emoji7]

reklama
Do góry