reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Sierpniowe mamy 2019

Witajcie dziewczyny wieczorowa pora:biggrin2:
@Biedronka0506 suuuper! Kochana wszystko będzie dobrze! :)
@Miciur-ka gratuluję :tak:

Ja byłam na wizycie wszystko się poprzesuwalo przez poronienie wszystko jest ok z jajnikami macica również we wtorek idę na kolejny monitoring... Także wszystko będę miała na bieżąco :wink:
Ty robisz monitoring zeby wylapac owulacje??

reklama
Madeleine- dziekuje , kciuki i powodzenia zycze! :)

Biedronka- o matko jaki mały kropuś :), najwazniejsze ze sytuacja opanowana! Teraz juz bedzie dobrze,szybko zareagowalas :),

Kurde ja mam schizy ze u mnie znowu pozamaciczna :/ , tylko wtedy kreska mi az tak nie ciemniala i sam organizm 'zwalczył' a teraz mega tłuste krechy ale bol jest... nie wiem czy nie zalicze ip zeby spac spokojnie..

Czy was bola jajniki a zwlaszcza po 1 stronie taki bol , pulsacyjny plus kłucia?

Madeleine- dziekuje , kciuki i powodzenia zycze! :)

Biedronka- o matko jaki mały kropuś :), najwazniejsze ze sytuacja opanowana! Teraz juz bedzie dobrze,szybko zareagowalas :),

Kurde ja mam schizy ze u mnie znowu pozamaciczna :/ , tylko wtedy kreska mi az tak nie ciemniala i sam organizm 'zwalczył' a teraz mega tłuste krechy ale bol jest... nie wiem czy nie zalicze ip zeby spac spokojnie..

Czy was bola jajniki a zwlaszcza po 1 stronie taki bol , pulsacyjny plus kłucia?
Będzie dobrze ale jeżeli cię coś martwi to lepiej sprawdzić ... To normalne że tak kłuję (przynajmniej u mnie przy każdej z 3 ciąż .. Z 4 )

Witam ;)
Nieśmiało się już dołączam do sierpniówek. Wczoraj robiłam test i wyszła mi bladziuchna druga kreska, dziś zrobiłam betę z krwi i wynik 240. Termin na 8.08.2019 z kalkulatora.
Niedowierzanie z ekscytacją, bo mamy jednego 2.5letniego syna I decyzję o drugim dziecku podjelismy miesiac temu. Nie spodziewalam sie zajsc od razu :)
Pozdrawiam wszystkie mamy obecne i przyszłe ;)

Witam ;)
Nieśmiało się już dołączam do sierpniówek. Wczoraj robiłam test i wyszła mi bladziuchna druga kreska, dziś zrobiłam betę z krwi i wynik 240. Termin na 8.08.2019 z kalkulatora.
Niedowierzanie z ekscytacją, bo mamy jednego 2.5letniego syna I decyzję o drugim dziecku podjelismy miesiac temu. Nie spodziewalam sie zajsc od razu :)
Gratulacje!!! Ja mam termin na 7.08 [emoji846]

Witam ;)
Gratulacje [emoji7]

reklama
Do góry