belle81
Fanka BB :)
Bardzo ładne kreseczkiTo z rana [emoji16] chyba mam niskie hcg ze takie słabe te kreski wychodzą [emoji848][emoji848] Zobacz załącznik 920194
A robiłaś betę?
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Bardzo ładne kreseczkiTo z rana [emoji16] chyba mam niskie hcg ze takie słabe te kreski wychodzą [emoji848][emoji848] Zobacz załącznik 920194
Dziękuję [emoji8] nie na betę w żadnej ciąży nie chodzilam i nie zamierzam i tym razem isc. Poczekam do wizyty u dr i ona sprawdzi co i jakWcale nie słabe [emoji7] gratulacje [emoji8] będziesz robić beta Hcg?
Oprócz bolu cycków i takiego mulenia w środku to ja nie mam objawów żadnych. A i nieraz nachodzi mnie wilczy apetytHej Jak dziś wasze samopoczucie,jakieś pierwsze dolegliwości?
@BIEDRONKA czekamy na wieści z wizyty
Napewno bedzie dobrze. Kiedy teraz idziesz do lekarza?Melduję po wizycie
Tsh spadło na niecałe 1 więc leki działają. Na usg było widać tylko kropeczke malutką. A dziś 4 +4. Niby lekarz mówił że ok ale i tak się boję
Pytałaś na innym wątku o tsh, tsh miesiąc temu czyli nie będąc w ciąży bez żadnych leków miałam 1.62, tak mi wywala w ciąży tzn w drugiej i teraz. No ale juz sytuacja opanowana i jest niecałe 1Biedronka a normalnie widzialas kropke w macicy juz ?super ze tsh spadlo ,
Ja dzis robilam jeszcze raz test ,18 dpo , chyba dalej nie dowierzam [emoji23]Zobacz załącznik 920397