reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Sierpniowe mamy 2019

reklama
Gratuluję wszystkim dziewczynom które zobaczyły upragnione dwie kreski.:) po wczorajszym plamieniu byłam dziś u gina. Na szczęście jest wszystko ok i widać już zarodek 8 mm. :) Ale podwyższył mi luteine dał wapno i w czwartek znowu na usg. Później mam dopiero wizytę 13.12 i wtedy ma mi założyć kartę ciąży. Acha i wzięłam dziś zwolnienie z pracy lekarz nalegał.
Rewelacyjne wieści już widać fasolę tylko się cieszyć!!! :tak: niech zdrowo się rozwija ❤️
Witam nowe sierpniowki i gratuluję :-) :)
Ja jutro idę rano na wizytę na monitoring mam nadzieję że będzie wszystko jak należy ;) i mam nadzieje ze uda mi się jeszcze wizyta u endokrynologa o_O

W kwietniu miałam biochemiczna ale cieszyłam sie nia tylko 1 dzien. Dzis ginekolog zrobił mi badanie, ponoć "macica bardzo ładnie pulchnieje" cokolwiek to znaczy ;) Dostałam luteinę dopochwowa 100g i skierowanie na badania: betaHCG, mocz, pełna morfologia i progesteron. 10.12 mam poerwsze USG:) termin narazie obliczalam sama na 6.08:)
Super ! Teraz tylko czekać na kolejną wizytę
:tak:
Ja miałam w Październiku biochemiczna:sad:

reklama
Do góry