reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Styczniowe mamy 2025 👶👶

reklama
Ja bardziej niż bóle miewam dość mocne kłucia w pochwie. Chociaż czasem lekko zaboli brzuch, ale nie batdzo umiem to określić. Chyba już nie pamiętam jak boli brzuch na miesiączkę 😅 jak się martwisz, a masz możliwość to może idź na dodatkowa wizytę bo chyba nic więcej już zrobić się nie da. Ja zawsze szlam i się uspokajałam trochę
O to ja mam dokładnie to samo. Dziś w pewnym momencie tak mnie kuło, że nie wiedziałam co się dzieje.
Ja dopiero 33+2, więc mam jeszcze dużo czasu.

O to ja mam dokładnie to samo. Dziś w pewnym momencie tak mnie kuło, że nie wiedziałam co się dzieje.
Ja dopiero 33+2, więc mam jeszcze dużo czasu.
Mnie też wcześniej raz na jakiś czas tak łapało, ale teraz kilka razy dziennie i duzo mocniej. Może akurat dziecko cie tam ucisnęło 😁
U mnie na ktg ideolo. Tzn dla położnej ideolo bo ja to bym chciała żeby się już zaczęło 🙈 więc mimo boli wszelakich nic nie nie dzieje
Wcale się nie dziwię. Ja odliczam do 37 tc i też już bym chciała, żeby cs się działo. Ta końcówka dłuży mi się okropnie i mnie stresuje 🫣

Mnie też wcześniej raz na jakiś czas tak łapało, ale teraz kilka razy dziennie i duzo mocniej. Może akurat dziecko cie tam ucisnęło 😁

Wcale się nie dziwię. Ja odliczam do 37 tc i też już bym chciała, żeby cs się działo. Ta końcówka dłuży mi się okropnie i mnie stresuje 🫣
Mi teeeez. Nie dość, że już bym chciała ją przytulić to jednak każdy tydz to kolejny przyrost wagi. Pierwsze moje bobo 4 kg więc chociażby z tego powodu wolę szybciej niż później 🙈

Nic mi nie mówicie o tym że się dłuży 🤣🤣 już mam dosyć 🤣 41 tygodni to jednak trochę długo 🤣 jutro jadę do szpitala, także będzie wywoływanie. Mam nadzieję że uda się już pierwszego dnia coś zadziałać, bo najbardziej smuci mnie siedzenie w szpitalu :(

Mi teeeez. Nie dość, że już bym chciała ją przytulić to jednak każdy tydz to kolejny przyrost wagi. Pierwsze moje bobo 4 kg więc chociażby z tego powodu wolę szybciej niż później 🙈
Nie wyobrażam sobie rodzic dziecka 4kg 🙉🙉 chociaż młody miał tydzień temu 2800 więc jak zachce mu się czekać do terminu To nie wiem ile będzie miał 🤣
Nic mi nie mówicie o tym że się dłuży 🤣🤣 już mam dosyć 🤣 41 tygodni to jednak trochę długo 🤣 jutro jadę do szpitala, także będzie wywoływanie. Mam nadzieję że uda się już pierwszego dnia coś zadziałać, bo najbardziej smuci mnie siedzenie w szpitalu :(
Właśnie myślałam o tobie, że my pół biedy bo jeszcze przed terminem a ty już tyle czekasz i czekasz. Za dobrze u ciebie w brzuchu ma 😅😅

reklama
A i oczywiście trzymam kciuki bardzo mocno za was jutro! 😁

Do góry