reklama
julcia7777
Fanka BB :)
A w którym jesteś tygodniu? mi też ostatnio mówiła że ktg jest dobreU mnie na ktg ideolo. Tzn dla położnej ideolo bo ja to bym chciała żeby się już zaczęło więc mimo boli wszelakich nic nie nie dzieje
37+2 więc jeszcze trochęA w którym jesteś tygodniu? mi też ostatnio mówiła że ktg jest dobre
O to ja mam dokładnie to samo. Dziś w pewnym momencie tak mnie kuło, że nie wiedziałam co się dzieje.Ja bardziej niż bóle miewam dość mocne kłucia w pochwie. Chociaż czasem lekko zaboli brzuch, ale nie batdzo umiem to określić. Chyba już nie pamiętam jak boli brzuch na miesiączkę jak się martwisz, a masz możliwość to może idź na dodatkowa wizytę bo chyba nic więcej już zrobić się nie da. Ja zawsze szlam i się uspokajałam trochę
Ja dopiero 33+2, więc mam jeszcze dużo czasu.
julcia7777
Fanka BB :)
Jeszcze ponad trzy tygodnie i dzidzia donoszonaO to ja mam dokładnie to samo. Dziś w pewnym momencie tak mnie kuło, że nie wiedziałam co się dzieje.
Mnie też wcześniej raz na jakiś czas tak łapało, ale teraz kilka razy dziennie i duzo mocniej. Może akurat dziecko cie tam ucisnęłoO to ja mam dokładnie to samo. Dziś w pewnym momencie tak mnie kuło, że nie wiedziałam co się dzieje.
Wcale się nie dziwię. Ja odliczam do 37 tc i też już bym chciała, żeby cs się działo. Ta końcówka dłuży mi się okropnie i mnie stresujeU mnie na ktg ideolo. Tzn dla położnej ideolo bo ja to bym chciała żeby się już zaczęło więc mimo boli wszelakich nic nie nie dzieje
Mi teeeez. Nie dość, że już bym chciała ją przytulić to jednak każdy tydz to kolejny przyrost wagi. Pierwsze moje bobo 4 kg więc chociażby z tego powodu wolę szybciej niż późniejMnie też wcześniej raz na jakiś czas tak łapało, ale teraz kilka razy dziennie i duzo mocniej. Może akurat dziecko cie tam ucisnęło
Wcale się nie dziwię. Ja odliczam do 37 tc i też już bym chciała, żeby cs się działo. Ta końcówka dłuży mi się okropnie i mnie stresuje
Nic mi nie mówicie o tym że się dłuży już mam dosyć 41 tygodni to jednak trochę długo jutro jadę do szpitala, także będzie wywoływanie. Mam nadzieję że uda się już pierwszego dnia coś zadziałać, bo najbardziej smuci mnie siedzenie w szpitalu
Nie wyobrażam sobie rodzic dziecka 4kg chociaż młody miał tydzień temu 2800 więc jak zachce mu się czekać do terminu To nie wiem ile będzie miałMi teeeez. Nie dość, że już bym chciała ją przytulić to jednak każdy tydz to kolejny przyrost wagi. Pierwsze moje bobo 4 kg więc chociażby z tego powodu wolę szybciej niż później
Właśnie myślałam o tobie, że my pół biedy bo jeszcze przed terminem a ty już tyle czekasz i czekasz. Za dobrze u ciebie w brzuchu maNic mi nie mówicie o tym że się dłuży już mam dosyć 41 tygodni to jednak trochę długo jutro jadę do szpitala, także będzie wywoływanie. Mam nadzieję że uda się już pierwszego dnia coś zadziałać, bo najbardziej smuci mnie siedzenie w szpitalu
reklama
A i oczywiście trzymam kciuki bardzo mocno za was jutro!Nic mi nie mówicie o tym że się dłuży już mam dosyć 41 tygodni to jednak trochę długo jutro jadę do szpitala, także będzie wywoływanie. Mam nadzieję że uda się już pierwszego dnia coś zadziałać, bo najbardziej smuci mnie siedzenie w szpitalu