Justynas04
Zaciekawiona BB
Dlatego ja się chyba cieszę, że nie robiłam bety, bo chyba bym zwariowała...i tak już fisiuje..Aaaaa! Czekam na kolejne wyniki bety a tam przerwa techniczna od kilku godzin
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Dlatego ja się chyba cieszę, że nie robiłam bety, bo chyba bym zwariowała...i tak już fisiuje..Aaaaa! Czekam na kolejne wyniki bety a tam przerwa techniczna od kilku godzin
Ja byłam u lekarza 5t4d według usg, a według OM 6t1d i nie było mi dane posłuchać jeszcze serduszka.Jak mam jutro 5t1d to pewnie nie ma szans na serduszko już co ?
20 złTak z ciekawość ile płacicie za tą Betę?
Dzięki za odpowiedz
Tak... mycie okien teraz to nie dla mnie. Brak sił a poza tym ja tez jestem z tych bardziej strachliwych wiec staram się nie dźwigać i znaleźć czas na odpoczynek w ciągu dnia
Ja myslalam ze każdy lekarz robi prenatalne między 12 a 14 tygodniem ciąży ?
22 zł + 4 zł za sprzęt do pobrania (jeśli robię kila badań, to dodają 4 zł tylko raz, niezależnie od ilości badań, mimo, że pani niekiedy zużywa nawet 3 strzykawki)Tak z ciekawość ile płacicie za tą Betę?
Ja w drugiej ciąży miałam takie usg prenatalne. Nie pamietam już ile płaciłam, ale wszystkie usg robiłamnprywatnie u dobrego doktora i na dobrym sprzęcie. Bo u nas w poradni w ogole nie mają i tezeba się umawiać w szpitalu, ale tam chyba nie najlepszy ten co robi to usg [emoji13]Kazdy lekarz ginekolog robi tzw polowkowe usg w połowie ciąży, takie bardziej dokladne ale na standardowym aparacie do USG. Natomiast to prenatalne jest na innym aparacie, czesto z opcjo 3D i 4D i inne bajery. Najczesciej jest odplatne. Zrwsztą nie kazdy ginekolog który prowadzi ciążę ma certyfikat i ukonczone szkolenie z wykonywania tych badan prenatalnych, więc odsyłają do innych specjalistów.