reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Sierpniowe mamy 2019

Annemis gratuluję! Luxuorius współczuję.. ja się wigili obawiam mam nadzieję , że będę się dobrze czuła, bo nie chce zbędnych pytań. Tyle dobrze, że ja wybredna zawsze byłam w jedzeniu więc w razie W nikt nie będzie się dziwił jak cz coś nie zjem gorzej jak będę wymiotować.

A mam nowy objaw, płaczliwość..mam płacz na końcu nosa..

reklama
Hej dziewczyny. Jejku czy Wy tez jesteście takie bez sił ?? No trochę coś porobie i już padam. A jeszcze dziś mnie znowu rwie to podbrzusze wiec kupiłam sobie MagneB6. Ile bierzecie tego magnezu??
Dziś bardzo się zeschizowalam bo jak odbierałam synka z przedszkola to poczułam ze coś ze mnie wypływa . Ledwo weszłam do domu to do łazienki i śluz . Czy Wy tez macie tyle tego śluzu ?? Bo już się zastanawiam czy to normalne czy nie jakaś infekcja

Aneczka normalne. Infekcja jest wtedy gdy zacza swędzieć, nie ładnie pachnieć, lub gdy jest jakiś bardzo niepokojący kolor. Na razie nie jestem śpiąca, ale za to nie mogę spać. Magnezu póki co nie biorę, bierz na razie ile jest w ulotce, a potem dopytasz lekarza. Ale magnezu nie da się przedawkowac, nadmiar jest usowany z moczem

Ostatnia edycja:
Hej dziewczyny. Jejku czy Wy tez jesteście takie bez sił ?? No trochę coś porobie i już padam. A jeszcze dziś mnie znowu rwie to podbrzusze wiec kupiłam sobie MagneB6. Ile bierzecie tego magnezu??
Dziś bardzo się zeschizowalam bo jak odbierałam synka z przedszkola to poczułam ze coś ze mnie wypływa . Ledwo weszłam do domu to do łazienki i śluz . Czy Wy tez macie tyle tego śluzu ?? Bo już się zastanawiam czy to normalne czy nie jakaś infekcja
Raczej nie infekcja, tylko normalka... Ja tam zawsze miałam prawie, że Saharę, a teraz też się że mnie leje

Ja dzisiaj się narobilam. Pomylam okna i wypralam firanki. Padam z sil. Teraz odpoczywam. Mam nadzieję że nic złego z babelkiem się nie stanie ale te okna to już musiałam pomyc. W ciąży z córką tez 2 razy mylam wiec licze ze i teraz konsekwencji żadnych nie poniose

Ja dzisiaj się narobilam. Pomylam okna i wypralam firanki. Padam z sil. Teraz odpoczywam. Mam nadzieję że nic złego z babelkiem się nie stanie ale te okna to już musiałam pomyc. W ciąży z córką tez 2 razy mylam wiec licze ze i teraz konsekwencji żadnych nie poniose
Podziwiam Cię. Ja nie mam mocy. O oknach nawet nie myślę, trudno będą brudne. Firan na szczęście nie mam, tylko zasłony w sypialni, ale to jeszcze ogarnę. [emoji16]

reklama
Aaaaa! Czekam na kolejne wyniki bety a tam przerwa techniczna od kilku godzin :wściekła/y:

Załączniki

• Screenshot_2018-12-19-18-17-18-224_com.android.chrome.png
    Screenshot_2018-12-19-18-17-18-224_com.android.chrome.png
    33,3 KB · Wyświetleń: 68
Do góry