reklama
alita6
Fanka BB :)
No ja właśnie się ratuję herbatą z miodem, imbirem i cytryną [emoji23] i jeszcze inhalacje z soli fizjo. bo katar koszmarny [emoji58]alita6 ja się ratowalam imbirem, miodem, grejpfrutem i kurkumą póki nie wyczytałam ze jej niby nie można w ciąży
Star
Ja nie. Biorę co daja..tzn w sensie, że nie mam wpływu na wyniki tych badań..Dziewczyny a czy któraś zamierza robić badania typu Harmony lub Sancor?
Spina
Ja pewnie będę musiała z racji wieku , ale wczoraj zapomniałam zapytać gina, także w styczniu na wizycie się wypytam, ew jutro, jeśli będę musiała się spotkać (ale oby nie)Dziewczyny a czy któraś zamierza robić badania typu Harmony lub Sancor?
Spina
Prienialien.... Wywal wszystkie "i" i wyjdzie Ci nazwa leku (inaczej tu nie napiszę)dla ciężarnych na przeziębienie - gorąco polecam. Ja brałam tabletki na gardło do ssania i syrop, ale są też krople do nosa, trzy dni i jak nowa.Ja w drugiej ciąży miałam takie usg prenatalne. Nie pamietam już ile płaciłam, ale wszystkie usg robiłamnprywatnie u dobrego doktora i na dobrym sprzęcie. Bo u nas w poradni w ogole nie mają i tezeba się umawiać w szpitalu, ale tam chyba nie najlepszy ten co robi to usg [emoji13]
Kurcze przeziębiłam się, czuję się fatalnie[emoji37], a ratować się nie na za bardzo czym [emoji17] oby do Świąt przeszło i jeszcze pierogów muszę narobić w weekend [emoji23]
Ja mam wizytę dopiero 10.01.
Cześć ;-) dołączę do grona sierpniówek. Test pokazał dwie kreski , ale na wizytę u drmusze sie dopiero umówić. Termin wypada koło 20.08, z moich obliczeń;-)
Jestem mamą 2 dzieci 5 lat i 1,5 roku. Chłopak i dziewczynka. Takze parka juz jest hehe
Generalnie jestem troche przestraszona, myślałam o 3 dziecku, ale to było myslenie daleko na przyszłość, a tu stalo sie szybciej... Troche sie boje czy podolam, poza tym poki co mieszkamy z rodzicami a oni sa raczej przeciwnikami duzych rodzin, juz jak bylam w drugiej ciazy to sie nasluchalam od ojca,teraz to wole nie myslec co to bedzie za gadanina. Eh. Takze szybko sie z nimi wiescia nie podziele...
Poki co wie maz i przyjaciolka ;-)
Jestem mamą 2 dzieci 5 lat i 1,5 roku. Chłopak i dziewczynka. Takze parka juz jest hehe
Generalnie jestem troche przestraszona, myślałam o 3 dziecku, ale to było myslenie daleko na przyszłość, a tu stalo sie szybciej... Troche sie boje czy podolam, poza tym poki co mieszkamy z rodzicami a oni sa raczej przeciwnikami duzych rodzin, juz jak bylam w drugiej ciazy to sie nasluchalam od ojca,teraz to wole nie myslec co to bedzie za gadanina. Eh. Takze szybko sie z nimi wiescia nie podziele...
Poki co wie maz i przyjaciolka ;-)
alita6
Jak nic się nie polepszy to będę jutro probować [emoji3] ten na gardło kiedyś brałam i był ok, ale reszty nigdy nie probowalam.Prienialien.... Wywal wszystkie "i" i wyjdzie Ci nazwa leku (inaczej tu nie napiszę)dla ciężarnych na przeziębienie - gorąco polecam. Ja brałam tabletki na gardło do ssania i syrop, ale są też krople do nosa, trzy dni i jak nowa.
reklama
Dziewczyny a czy któraś zamierza robić badania typu Harmony lub Sancor?
Nie stać mnie na badania po kilka tysięcy [emoji17]
Liczę że profesjonalny ginekolog i wysokiej klasy sprzęt zauważa już ewentualne wady u dzieciątka. Żadnych wad nie będzie, co ja mówię! Same zdrowe dzieci się nam urodzą w sierpniu! [emoji6]