Musa
Fanka BB :)
Witam dziewczynki po spokojnej nocy, tak się obawiałam ale zębol się narazie nie uaktywnił i mam nadzieje się już nie uaktywni, niech mi założy plombę i mam nadzieje ze to koniec mojej stomatologicznej wątpliwie przyjemnej przygody w ciąży, no chyba ze znajdzie mi coś jeszcze " na już". Uaktywnił się za to Junior - dokazuje co wieczór, nad ranem staje się coraz bardziej brutalny myślałam ze będzie spokojny po tatusiu, ale jak wczoraj Pan Maż stwierdził temperamencik i adhd po mamusi:-)
Boże dziewczyny jaka u mnie wstrętna jesień się zrobiła jak to maaanam śpiewał "zimny maj, zimny kraj" wczoraj jak wracałam z pracy mimo że miałam parasol spodnie miałam całe mokre, mam nadzieje że nie złapie mnie jakieś przeziębienie w maju!dziś znowu od arna leje i zimno brrrrrrrr a mnie jakaś chrypa złapała - mam jakieś ziołowe tablety - isla cassis - lekarka jakiś czas temu polecała - może pomogąja już chyba wole upały...........
Boże dziewczyny jaka u mnie wstrętna jesień się zrobiła jak to maaanam śpiewał "zimny maj, zimny kraj" wczoraj jak wracałam z pracy mimo że miałam parasol spodnie miałam całe mokre, mam nadzieje że nie złapie mnie jakieś przeziębienie w maju!dziś znowu od arna leje i zimno brrrrrrrr a mnie jakaś chrypa złapała - mam jakieś ziołowe tablety - isla cassis - lekarka jakiś czas temu polecała - może pomogąja już chyba wole upały...........