reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Październik 2012

reklama
netika na szczęście narazie z szyjką ok, więc o tyle dobrze. Tylko to twardnienie ciągłe.
Kurcze a mnie po tym fenoterolu aż trzęsie :confused2: Mam nadzieję, że szybko organizm się przyzwyczai.

co do pamiętnika to też miałam taki zamiar pisania... no ale też na chęciach się skończyło hehe. :-)

arthatee mam ten sam problem. Akurat teraz mojej ósemce zachciało się wychodzić. :wściekła/y:

Bellka dobrze że z dzidzia wszystko ok

kaka gratuluje kopniaczków

coś mnie boli podbrzusze :-(

kaka, marand, gratuluję kopniaczków, super :-)

A ja właśnie wróciłam od dentystki, i w sumie dobrze widziałam, że żadnej dziury nie ma, bo mówiła, że mam ładne, zdrowe zęby, a w miejscu które mnie boli mam zapalenie dziąsła, zaleciła płukanki i mam nadzieję, że przejdzie. Jedynie zapisałam się jeszcze na oczyszczanie. Uff, obyło się bez wiercenia.

mimii ja tez własnie wróciłam, nie było tak źle, trochę podczyściła i dała lekarstwo, pytała czy chce znieczulenie ale stwierdziłam że spróbuje bez i się udało (muszę trenować i podnosić mój próg bólu bo niedługo poród a przy nim wiercenie w ząbku jak sobie wyobrażam to pikuś:-))a na poważnie trochę pobolało i przestało, teraz muszę czekać 3 tygodnie jeśli nie będzie nic bolec to da plombę i koniec, gorzej jak coś się będzie działo - wtedy czeka mnie kanałowe i wtedy to nie będę juz takim kozakiem i na pewno wezmę znieczulenie:-Dpodobno decydująca d\ dzisiejsza noc, jeśli bolec nie będzie powinien być spokój:shocked2:ale jestem dobrej myśli ;-)

Bellka, kurde, to nie wiem co myśleć o moim ginekologu który przy skracającej się szyjce, rozwarciu wew. i częstych twardnieniach zalecił mi nospe i leżenie... I dał nr do siebie na komórkę jakby się coś działo. Nie wiem co myśleć, jest ordynatorem, to chyba musi wiedzieć co robi...:eek:

reklama
A ja już wróciłam od gina. Przede wszystkim dzidzia zdrowa i ładnie rośnie. A ja mam nie rozstawać się w reklamówką leków :confused2:
to ja cię poszukuję na wątku "wizyty u lekarza" a to tutaj dobre wieści...super że z dzieciolkiem ok.
troszkę wątroby szkoda że tyle leków jeszcze ale cóż, jak mus to mus...

dziewczynki gratuluję kopniaczków, ja na swoje czekam, chociaż czuję że coś tam pływa.

mnie dzisiaj zebrało na sprzątanie salonu, pościągałam rzeczy z półek, pochodziłam po drabinie i teraz padam na twarz.

Do góry