reklama
tallkaa
Fanka BB :)
co do pamiętnika to też miałam taki zamiar pisania... no ale też na chęciach się skończyło hehe. :-)
arthatee mam ten sam problem. Akurat teraz mojej ósemce zachciało się wychodzić.
Bellka dobrze że z dzidzia wszystko ok
kaka gratuluje kopniaczków
coś mnie boli podbrzusze :-(
arthatee mam ten sam problem. Akurat teraz mojej ósemce zachciało się wychodzić.
Bellka dobrze że z dzidzia wszystko ok
kaka gratuluje kopniaczków
coś mnie boli podbrzusze :-(
mimii
kaka, marand, gratuluję kopniaczków, super :-)
A ja właśnie wróciłam od dentystki, i w sumie dobrze widziałam, że żadnej dziury nie ma, bo mówiła, że mam ładne, zdrowe zęby, a w miejscu które mnie boli mam zapalenie dziąsła, zaleciła płukanki i mam nadzieję, że przejdzie. Jedynie zapisałam się jeszcze na oczyszczanie. Uff, obyło się bez wiercenia.
A ja właśnie wróciłam od dentystki, i w sumie dobrze widziałam, że żadnej dziury nie ma, bo mówiła, że mam ładne, zdrowe zęby, a w miejscu które mnie boli mam zapalenie dziąsła, zaleciła płukanki i mam nadzieję, że przejdzie. Jedynie zapisałam się jeszcze na oczyszczanie. Uff, obyło się bez wiercenia.
Musa
mimii ja tez własnie wróciłam, nie było tak źle, trochę podczyściła i dała lekarstwo, pytała czy chce znieczulenie ale stwierdziłam że spróbuje bez i się udało (muszę trenować i podnosić mój próg bólu bo niedługo poród a przy nim wiercenie w ząbku jak sobie wyobrażam to pikuś:-))a na poważnie trochę pobolało i przestało, teraz muszę czekać 3 tygodnie jeśli nie będzie nic bolec to da plombę i koniec, gorzej jak coś się będzie działo - wtedy czeka mnie kanałowe i wtedy to nie będę juz takim kozakiem i na pewno wezmę znieczuleniepodobno decydująca d\ dzisiejsza noc, jeśli bolec nie będzie powinien być spokójale jestem dobrej myśli ;-)
Bellka, kurde, to nie wiem co myśleć o moim ginekologu który przy skracającej się szyjce, rozwarciu wew. i częstych twardnieniach zalecił mi nospe i leżenie... I dał nr do siebie na komórkę jakby się coś działo. Nie wiem co myśleć, jest ordynatorem, to chyba musi wiedzieć co robi...
reklama
to ja cię poszukuję na wątku "wizyty u lekarza" a to tutaj dobre wieści...super że z dzieciolkiem ok.A ja już wróciłam od gina. Przede wszystkim dzidzia zdrowa i ładnie rośnie. A ja mam nie rozstawać się w reklamówką leków
troszkę wątroby szkoda że tyle leków jeszcze ale cóż, jak mus to mus...
dziewczynki gratuluję kopniaczków, ja na swoje czekam, chociaż czuję że coś tam pływa.
mnie dzisiaj zebrało na sprzątanie salonu, pościągałam rzeczy z półek, pochodziłam po drabinie i teraz padam na twarz.