reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Październik 2012

reklama
Byłam u lekarza ale nic mi nie dała bo nie mam zapalenia. Jak mnie bardzo bolało gardło to psikałam Tantum Verde powiedziała ze mozna. No i kazała stosowac nadal domowe sposoby. Ja piję lipę, herbatę z cytryną,mleko z miodem, do tego kroję sobie ząbek czosnku, do nosa psikam sól morską, czasem wapno. 2 razy robiłam sobie taką miksturę: żółtko jajka utrzeć z 2 łyżeczkami cukru na biało, dodać do tego zgnieciony ząbek czosnku, następnie przegotować około szklankę mleka z łyżeczką masła i włać to powoli do tego żóltka (żeby się nie zrobiły kluchy). Pije się to powoli, nie duszkiem i nie od razu takie gorące.
Najważniejsze zeby nie dorobic się temperatury powyzej 38 stopni, wtedy mozna Apap w razie czego.

kkarolcia, no niestety ciężko mi idzie to radzenie sobie bo ja zawsze stosowałam krople do nosa a teraz nic :( jedyne co mi pomaga to częste mycie twarzy no i wieczorem wietrzę sypialnię...

No wlaśnie o to chodzi z katarem ok mój też chodził do przedszkola ale bez przesady jak dziecko jest okrutnie chore a matka tego jakby nie widzie no sory:confused:
tego to juz nie rozumie a tym bardziej że miasteczko nie jest duże i się zna ludzi i wiadomo że ma kto z dzieckiem siedzieć.

ciekawe czy prawda wyjdzie na jaw
KONFERENCJA PROKURATURY o śmierci MADZI z SOSNOWCA, 21.03.2012 - NOWE FAKTY. KONFERENCJA PROKURATURY O ŚMIERCI MADZI, MADZIA WAŚNIEWSKA, MADZIA Z SOSNOWCA, PROKURATURA OKRĘGOWA KATOWICE, PROKURATURA OKRĘGOWA W KATOWICACH, ŚMIERĆ MADZI, ŚLEDZT

o tak ciekawe, skoro prokuratura już mówi otwarcie o takich zarzutach coś jest na rzeczy

kochane ja już po wizycie, relacja w odpowiednim wątku:-D

Petaluda ja byłam z przeziębieniem u lekarza,na ból gardła ,głowy itd przepisała mi apap rozpuszczalny z wit C -super polecam. Do tego domowe sposoby mi pomogło mleko z masłem i czosnkiem,niestety trzeba to przejść.A ginek powiedział,że tylko połozenie do łóżka może pomóc bo trzeba wygrzać chorobę

Dzieki dziewczyny. Jutro sie zaopatrze w tantum albo pojde do lekarza..w miód, czosnek, cytrynke kupiłam dziś i bede sie leczyć. Podobno pomaga tez płukanie gardła wodą z solą. teraz mam 37,5stopni a czuje sie jakbym miała 40 :no:

Dzieki dziewczyny. Jutro sie zaopatrze w tantum albo pojde do lekarza..w miód, czosnek, cytrynke kupiłam dziś i bede sie leczyć. Podobno pomaga tez płukanie gardła wodą z solą. teraz mam 37,5stopni a czuje sie jakbym miała 40 :no:
Ja pognałam na drugi dzień do lekarza.Jak człowiek nie w ciązy to jakieś talbetki weźmie i raz dwa się wyleczy,ale jak ma się w sobie malenką istotę to trzeba już uważać i lepiej to skonsultować.Zdrowia życzę i oby szybko przeszło.

reklama
Do góry