reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Październik 2012

Mamba to nie jesteś sama. Ja jak przeczytałam opisy porodów to się przeraziłam :szok: Więc staram się o tym nie myśleć.
Wiecie co znowu zaczęłam się martwić o Maluszka :-( Jeszcze tydzień do wizyty, chyba zwariuję do tego czasu. Staram się nie czytać już nic na necie i się nie potrzebnie nie nakręcać, ale ta wiadomość od portii jakoś mnie przybiła...

reklama
Mamba to nie jesteś sama. Ja jak przeczytałam opisy porodów to się przeraziłam :szok: Więc staram się o tym nie myśleć.
Wiecie co znowu zaczęłam się martwić o Maluszka :-( Jeszcze tydzień do wizyty, chyba zwariuję do tego czasu. Staram się nie czytać już nic na necie i się nie potrzebnie nie nakręcać, ale ta wiadomość od portii jakoś mnie przybiła...

Nie jesteście same ja też strasznie się boje i czarne myśli mi przychodza do glowy ale staram sie nie myślec za bardzo

Każda z nas tak ma,że się boi i tak bedziemy przeżywały od wizyty do wizyty. Ja mam jeszcze 1,5tyg i nie wiem jak to zniosę,ale cóż zrobić........

ja mam to samo,ciągle sie martwie,szkoda że nie można sprawdzać codziennie co u dzidziusia,takie odstępy 2tygodnie albo i wiecej miedzy wizytami u lek. to jest jakas masakra.a do pazdziernika sporo czasu i nie wiem jak ja zniose to ciagłe zamartwianie sie cała ciąże;/

evelka, galug witajcie w gronie październikowych mam:-D

kasikd - super że wizyta udana i z maluszkiem wszystko dobrze:-D

reklama
kasikd wspaniależe z maluszkiem ok . Ja jak uslyszałm serduszko to sie rozpłakałam :)

Mina napisz mi proszę przepis na kopytka,pamietam jeszcze moja mama je robiła ,mniam mniam ale bym zjadła.

Ja po kolacyjce (bułeczka z serem ziarnistym i chilly ) oglądam Dobranocny ogród z synkiem:)

Do góry