azorek84
mama Amelii 2009
nie pamietam ale raczej niebardzo bo do tej pory mam hemoroidy ktore zaczelys ei wlasnie w poprzedniej ciazyAzorek A po tych słodkościach załatwiałaś się normalnie?
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
nie pamietam ale raczej niebardzo bo do tej pory mam hemoroidy ktore zaczelys ei wlasnie w poprzedniej ciazyAzorek A po tych słodkościach załatwiałaś się normalnie?
czesc mamulce!
teraz to robie rozne ciekawe przystawki, tak mnie wzielo... wczoraj zrobilam male papryczki nadziewane serem kozim i buleczki pomidorowo-bazyliowe z twarozkiem ogorkowym
KKAROLCIA: widzę, że nie tylko ja nie obwieściałam jeszcze nowiny, u nas póki co mamy tajemnicę z mężem, nikt się nic nie domyśla, chociaż moja mama wymyśla mi coraz nowsze choroby, bo jestem taka bez życia, kładę się i zasypiam w ciągu dnia...Obiecałam sobie, że nie powiem nic nikomu dopóki nie będę po piewszym USG i nie dowiem się, że wszystko ok:-)