reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Październik 2012

reklama
Kara dla moich siersciuchow sa pozamykane pokoje w ciagu dnia. Sa bardzo nieszczesliwe, bo musza siedziec ze mna i nie moga zaszyc sie gdzies w spokojnym cieplym i cichym miejscu:-) Maja juz prawie 3 lata a wciaz nie moge ich przestawic na tryb zycia dzienny:dry:

Witam przyszłe październikowe mamusie:) ja od niedawna również do nich należę, choć szczerze mówiąc nie planowałam tego:szok: Mam termin na 11październik, tak mi wyliczył komp, bo szczerze mówiąc nie byłam jeszcze u lekarza, boję się tego pierwszego usg:( wy pewnie wszystkie już po wizycie u gina? jak z waszym samopoczuciem?? czytała trochę o waszym "menu", ja szczerze mówiąc najchętniej nic bym nie jadła, drażnią mnie zapachy i widok różnych potraw, piję dużo wody mineralnej i wcinam pomarańcze i jabłkA...:tak: Mam prawie czteroletnią już córeczkę, jestem ciekawa jej reakcji na nowego małego domownika:confused:
A najbardziej drażnią mnie piersi, nie przypominam sobie, żeby mnie aż tak bolały przy poprzedniej ciąży, jak u Was? mam wrażenie że wybuchną zaraz:(:-D

aha nie patrzcie na mój obrazek pod wpisem, trochę nieaktualny:( nie wiem jak go usunąć:(:zawstydzona/y:

Ostatnio edytowane przez moderatora:
moncia23 wejdz w ustawienia sygnaturke i usuniesz:tak: i tam tez sie wstawia nowe suwaczki:tak:
ja na piersiory tez marudze ale zauwazylam ze bola najbardziej jak mija kolejny tydzien ciazy. tak jak wczoraj zaczal sie 7 tydzien i myslalam ze umre cala noc sie meczylam i wczoraj w pracy tez masakra byla:confused: i widze ze nasze corki to imienniczki :-D moja tez amelkowna:-D

Kaka ale sen, hi,hi dobrze ze choc imie Ci sie spodobało.Ciekawe czy proroczy i chłopak będzie :)
Paja &&&&&& za betkę

Dziewczyny niezle Was dopadło zeby w nocy tak męczyło, szok!!!!

Azorek słodko to musi wygladać jak tak sie córeczka tuli do brzuszka.My tłumaczymy młodemu ale pewnie niewiele z tego rozumie ale czasem jak sie spytam "gdzie jest dzidzia w brzuszku" to na swój pokazuje :)
moncia witamy!W sumie dla mnie ciąża to tez niespodzianka, tak wyszło bo planowalismy raczej na później.

U nas dzis od rana było bardzo słonecznie i 12 na + ale uz chmurzyska naszły wiec mykam z młodym na spacerek bo tutaj nigdy nic nie wiadomo i za chwilke padac moze.

AZOREK84 : Rzeczywiście nasze córeczki to imienniczki, a myslałaś już o imieniu dla przyszłego maleństwa, bo ja tym razem nie mam pojęcia, w poprzedniej ciąży wiedziałam (czułam), ze to napewno będzie dziewczynka i od razu wybraliśmy wspólnie z mężem imię a teraz nic:(

no ja z amelowna w ciazy to nasikalam na test ciazowy i tak walnelam : urodze w lipcu najpozniej 20 i bedzie dziewczynka:szok: lekarze wyliczyli mi termin w uk na 9 sierpnai w pl na 4 sierpnia a urodzilam 15 lipca:-D kazdy sie smial ze mnie ze skad ja niby mam wiedziec kiedy urodze i jaka plec bedzie a mnie trafilo jak piorun i odrazu woedzialam:-D teraz zero kompletnie zero takich zjawisk paranormalnych:szok: no coz jak bedzie chlopiec to super bo bedzie parka a z drugiej str dla dziewczynki wszystko mam i bedzi mi latwiej:-) wazne zeby zdrowe bylo i tyle a o imionach nawet nie myslalam jeszcze i daleka droga do tego hehehe

KKAROLCIA: widzę, że nie tylko ja nie obwieściałam jeszcze nowiny, u nas póki co mamy tajemnicę z mężem, nikt się nic nie domyśla, chociaż moja mama wymyśla mi coraz nowsze choroby, bo jestem taka bez życia, kładę się i zasypiam w ciągu dnia...Obiecałam sobie, że nie powiem nic nikomu dopóki nie będę po piewszym USG i nie dowiem się, że wszystko ok:-)

reklama
Witaj moncia.
Antylopka przestań z tymi pysznościami bo ja lenia mam i przez ciebie w kompleksy kulinarne wpadnę!

A z imionami u nas jest tak że dla chłopca wybiera mąż imię (ja zatwierdzam lub nie :p) a ja dla dziewczynki. Od 10 lat mam wybrane imię dla dziewczynki : Olimpia, i teraz urodzę właśnie ją:-)

KKAROLCIA: widzę, że nie tylko ja nie obwieściałam jeszcze nowiny, u nas póki co mamy tajemnicę z mężem, nikt się nic nie domyśla, chociaż moja mama wymyśla mi coraz nowsze choroby, bo jestem taka bez życia, kładę się i zasypiam w ciągu dnia...Obiecałam sobie, że nie powiem nic nikomu dopóki nie będę po piewszym USG i nie dowiem się, że wszystko ok:-)

my również trzymamy język za zębami.. może kiedy będzie porządnie widać.. ale jutro po południu mam wizytę i USG to najlepszym przyjaciołom powiem

Ostatnio edytowane przez moderatora:
Do góry