reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Październik 2012

Sonkaa - tort wygląda na mega mega pyszny! 100 lat dla córci :laugh2:

Ja jestem juz najspokojniejszą przyszłą mamą.. miałam wczoraj badanie - dzidzia nie chciała współpracować i sie pokazywać, ale dr sobie poradziła - wszystko jest w porządku, serduszko pracuje, narządy widać, bez żadnych odchyleń -> NT-1,08; CRL - 5,74. Termin z USG na 2 listopada;-) wyjazd nad morze skonsultowałam z panią dr ze względu na prawie 10h podróż - nie ma przeciwskazań. Mój Ł. przeszczęśliwy, a ja razem z nim. Musze jeszcze biocenozę zrobić, bo brałam probiotyk, oraz morfologię, bo tamta była m-c temu i za m-c kolejna wizyta;-)

Życzę Wam miłego dnia i Sonkaa raz jeszcze spełnienia marzeń dla córci

reklama
Sonka dla córeczki

 ,-~-_ ,·´”"”"”·. _,-~-_
    /    ,´       `  -   \\
    \\ ` /`           \\   /
     `-|  ◕      ◕   |,·´
       (    /(●)\\     )
        \\   \\_|_/     /
     ,{::.:)€>[_]<_):::}-.
   /     €▒▒€          \\
 ,´     €▒€€▒€      \\    ·.
▒€▒€▒€       €▒€▒€▒€     \\
 €▒€ (▀)     (▀) €_|`\\.-`    |
   €▒€    .    €(_    .-   .'
 €▒€    ╰╯´    (_   _,.-'
▒€▒€▒€       €▒€▒€▒€\\
 /    €▒€    €▒€      |
|       €▒€€▒€        /
  ·.___ .'      \\      /
               '. __.-'

Witam się dziewczynki porannie :-)

Moja Majusia kończy dziś 6 lat !!!!! Sama w to nie wierzę ...

Wstała o 6.00 twierdząc, że jest wyspana jak nigdy i nie mogę jej wygonić do przedszkola, bo trzeba się nacieszyć prezentami :-)
Wszystkiego naj spełnienia marzeń i kolorowych dni dla córci:tak:
Sonkaa - tort wygląda na mega mega pyszny! 100 lat dla córci :laugh2:

Ja jestem juz najspokojniejszą przyszłą mamą.. miałam wczoraj badanie - dzidzia nie chciała współpracować i sie pokazywać, ale dr sobie poradziła - wszystko jest w porządku, serduszko pracuje, narządy widać, bez żadnych odchyleń -> NT-1,08; CRL - 5,74. Termin z USG na 2 listopada;-) wyjazd nad morze skonsultowałam z panią dr ze względu na prawie 10h podróż - nie ma przeciwskazań. Mój Ł. przeszczęśliwy, a ja razem z nim. Musze jeszcze biocenozę zrobić, bo brałam probiotyk, oraz morfologię, bo tamta była m-c temu i za m-c kolejna wizyta;-)

Życzę Wam miłego dnia i Sonkaa raz jeszcze spełnienia marzeń dla córci

Gratuluję fajnie że wszystko ok. Tak czytałam te Twoje dane i pomyślałam że tam w środku masz maleństwo ale później uświadomiłam sobie że moje też takie było a tu już prawie dobijamy do 15 cm ;-)

sonkaa, wszystkiego najlepszego dla córci:-D
Majeczka, super, że wieści dobre! :-)
Nikolaa, wychodzisz dziś do domku?

Wczoraj Małe zaszczyciło mnie kopniaczkami i pewnie nawet mąż by poczuł ale jak przyłożył dłoń do brzucha to już była cisza:-D Ciekawe jak on leży bo czułam go w dwóch miejscach, w czwartek mam wizytę to podpytam, chociaż pewnie się zdąży z kilka razy wyobracać :-)
Majowy weekend ma być podobno upalny, my wybierzemy się na wycieczkę w nasze Małe Beskidy, mam nadzieję, że Szymek da radę bo mąż jakoś negatywnie nastawiony na to... :baffled: Któryś dziś pewnie spędzimy u teściów, może zrobimy prażonki? Żeby tylko było słonecznie i ciepło :-)

reklama
majeczka- gratulacje!!!!

Dziewczyny, bardzo Wam dziękuję za życzenia (i obrazki :-) ) dla Majusi, teraz mam chwilę wytchnienia, więc się położę, bo mnie jubilatka zerwała świtem, a popołudniu impreza dla dzieci, więc muszę być na chodzie :-)

netika - my na sobotę mamy w planie prażonki i grillową imprezę urodzinową Majki dla rodzinki tym razem, więc czeka mnie trochę przygotowań kulinarnych, ale jestem świeżo po wizycie, więc mając spokój ducha, jakoś wszystko pójdzie raźniej

Do góry