julcia7777
Fanka BB :)
7 lutego, ale mam starzejące się łożysko i pójdę do szpitala chyba w 38 tygodniu. Ktoś też tak miał? Ale stresNa którego macie termin dziewczyny które jeszcze nie urodziły?![]()
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
7 lutego, ale mam starzejące się łożysko i pójdę do szpitala chyba w 38 tygodniu. Ktoś też tak miał? Ale stresNa którego macie termin dziewczyny które jeszcze nie urodziły?![]()
Ktg generalnie robi się od 38 tygodnia. Ja miałam zalecone wcześniej z powodu wady serca u dzieckaHej, ja miałam wczoraj wizytę i wszystko ok na ten moment. Lekarka nic mi nie mówiła o ktg kiedy wy miałyście?
Syn dziś już wyzdrowiał po gorączce od nocy nie ma śladu. Jakoś ciężko mi wierzyć, że to mogła być grypa.
Mam jeszcze pytanie czy któraś z Was była u psychiatry po skierowanie na cesarskie cięcie? Tak mi wczoraj doradziła moja lekarka. Miałam pierwszą cesarkę i boję się porodu, po tym in vitro po stracie, nie chce do tego podchodzić.
Rozumiem, oj to jeszcze mam trochę czasuKtg generalnie robi się od 38 tygodnia. Ja miałam zalecone wcześniej z powodu wady serca u dzieckasłyszałam, że psychiatra może dać takie skierowanie, ale nie znam takich przypadków osobiście
Ale to tez chyba zalezy. Tutaj ktoras dziewczyna pisala, ze u niej w przychodni standardowo robi sie wczesniej ktg. Myślę, że powinien takie wypisac bez problemu. Znam przypadek, że ginekolog wypisał takie bo bał się, że się zablokuje dziewczyna w trakcie poroduRozumiem, oj to jeszcze mam trochę czasu
Wizytę u psychiatry mam umówioną na poniedziałek to zobaczę co powie![]()
Ja miałam pierwsze ktg ok 33 tyg ale z moją położna można się ze wszystkim dogadać i poprostu robi mi ktg tuż przed wizytą u gin żebym nie musiała 2 razy przyjeżdżaćAle to tez chyba zalezy. Tutaj ktoras dziewczyna pisala, ze u niej w przychodni standardowo robi sie wczesniej ktg. Myślę, że powinien takie wypisac bez problemu. Znam przypadek, że ginekolog wypisał takie bo bał się, że się zablokuje dziewczyna w trakcie porodu![]()
Daj znać czy się udałoRozumiem, oj to jeszcze mam trochę czasu
Wizytę u psychiatry mam umówioną na poniedziałek to zobaczę co powie![]()
Tym bardziej miło że tu zaglądaszCzytam sobie dziewczyny w wolnej chwili wasze wiadomości i garstka Was została do rozpakowaniaja nie mogę uwierzyć i nie wiem jak to zleciało a moja malutka prawie miesiąc ma
a wrażenie jakby to było kilka dni temu. Leci ten czas... Wspominam sobie początki ciąży i początki na forum a teraz w zasadzie i forum się kończy. Sporo dziewczyn już nic nie pisze... 3mam za Was dziewczyny kciuki i życzę powodzenia
no i dalej będę zaglądać i czekać na jakieś info która następna
![]()
Pamiętam jak ja zazdrościłam tym dziewczynom które były już poTym bardziej miło że tu zaglądaszta końcówka to jednak najtrudniejszy czas i najbardziej się dłuży i stresuje człowieka.
A już tak baaaardzo bym chciała być po![]()