reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Styczniowe mamy 2025 👶👶

reklama
Hej, ja miałam wczoraj wizytę i wszystko ok na ten moment. Lekarka nic mi nie mówiła o ktg kiedy wy miałyście?
Syn dziś już wyzdrowiał po gorączce od nocy nie ma śladu. Jakoś ciężko mi wierzyć, że to mogła być grypa.
Mam jeszcze pytanie czy któraś z Was była u psychiatry po skierowanie na cesarskie cięcie? Tak mi wczoraj doradziła moja lekarka. Miałam pierwszą cesarkę i boję się porodu, po tym in vitro po stracie, nie chce do tego podchodzić.

Hej, ja miałam wczoraj wizytę i wszystko ok na ten moment. Lekarka nic mi nie mówiła o ktg kiedy wy miałyście?
Syn dziś już wyzdrowiał po gorączce od nocy nie ma śladu. Jakoś ciężko mi wierzyć, że to mogła być grypa.
Mam jeszcze pytanie czy któraś z Was była u psychiatry po skierowanie na cesarskie cięcie? Tak mi wczoraj doradziła moja lekarka. Miałam pierwszą cesarkę i boję się porodu, po tym in vitro po stracie, nie chce do tego podchodzić.
Ktg generalnie robi się od 38 tygodnia. Ja miałam zalecone wcześniej z powodu wady serca u dziecka 🙂 słyszałam, że psychiatra może dać takie skierowanie, ale nie znam takich przypadków osobiście

Ktg generalnie robi się od 38 tygodnia. Ja miałam zalecone wcześniej z powodu wady serca u dziecka 🙂 słyszałam, że psychiatra może dać takie skierowanie, ale nie znam takich przypadków osobiście
Rozumiem, oj to jeszcze mam trochę czasu 😁
Wizytę u psychiatry mam umówioną na poniedziałek to zobaczę co powie 🙆

Ale to tez chyba zalezy. Tutaj ktoras dziewczyna pisala, ze u niej w przychodni standardowo robi sie wczesniej ktg. Myślę, że powinien takie wypisac bez problemu. Znam przypadek, że ginekolog wypisał takie bo bał się, że się zablokuje dziewczyna w trakcie porodu 🙂

Ale to tez chyba zalezy. Tutaj ktoras dziewczyna pisala, ze u niej w przychodni standardowo robi sie wczesniej ktg. Myślę, że powinien takie wypisac bez problemu. Znam przypadek, że ginekolog wypisał takie bo bał się, że się zablokuje dziewczyna w trakcie porodu 🙂
Ja miałam pierwsze ktg ok 33 tyg ale z moją położna można się ze wszystkim dogadać i poprostu robi mi ktg tuż przed wizytą u gin żebym nie musiała 2 razy przyjeżdżać 😊
Daj znać czy się udało 🙂

reklama
Czytam sobie dziewczyny w wolnej chwili wasze wiadomości i garstka Was została do rozpakowania😉 ja nie mogę uwierzyć i nie wiem jak to zleciało a moja malutka prawie miesiąc ma ♥️ a wrażenie jakby to było kilka dni temu. Leci ten czas... Wspominam sobie początki ciąży i początki na forum a teraz w zasadzie i forum się kończy. Sporo dziewczyn już nic nie pisze... 3mam za Was dziewczyny kciuki i życzę powodzenia🤗 no i dalej będę zaglądać i czekać na jakieś info która następna😊

Do góry