reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Październik 2012

reklama
Dzięki, ale najlepsze i tak w środku ... poza kremem waniliowym i czekoladowym ... dodałam wartswę bitej śmietany z malinami , az mnie skręca z łakomstwa, gdy pomyślę, że tak sobie stoi samotny w lodówce :-D

Ostanio skończyłam książkę Ołówek ,a teraz ma mi przesłać ze swojej bliblioteczki szwagierka(polonistka) jakieś książki. Polecam gazetę dobra mama -jest co czytać :tak:
Ja jestem nałogowym czytaczem, ale od momentu pojawienia bóli głowy niestety trochę odpuściłam.
Zrobiłam ten tort dla Majki na jutro, na sobotę ma być z lalką, więc wyzwanie będzie większe :-)

2dt15c.jpg

w końcu nie pojechałam po te spodnie, bo padam na twarz, zrobiliśmy tylko zakupy spożywcze na jutrzejszą imprezę i dość

Niezły torcik mniam:tak:

Z malinami mniaaaam Sonkaa teraz tosię długi weekend zbliża wiec moze na torcik możemy wpaść:cool2:
Ja tymczasem zagryzam kanpkę z czosnkiem i marzę zeby mi ten kaszel przeszedł bo juz od świąt się z nim bujam. Robię inhalacja z soli fizjologicznej, zaczełam jesc czosnek i cytryne...ostatnio te dwa specjały odstawiłam ze względu na zgagę ale juz chba wolę zgagę niż ten kaszel:zawstydzona/y:

reklama
kaka- na długi weekend zapraszam na tort z lalką, bo jestem realistką i jutro po motylku zostaną tylko wspomnienia (12 dzieci i trochę dorosłych)

aguga - wrzucę przepis na wątek kulinarny - coby azorek z Polcią nie krzyczały :-)

Do góry