reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Październik 2012

hej, dziękuję Wam dziewczyny za gratulacje i kciuki, to wsparcie jest bardzo ważne dla mnie ;-)

Mamba - no 6cm to kruszynka, ale każda z nas zaczynała od fasolek :tak:
Karola M. - ja chodzę do dr Duniec-Kamińskiej, ale przypadkiem bo mam blisko.. jest oki i tam też (iMed24, ale ona także w Promedisie przyjmuje) robiłam cytologie. A ty w KRK chodzisz do lekarza?

reklama
Witam

U nas dzisiaj slonecznie ale zimny wiaterek wieje
Narazie się lenie a po południu jak m wroci z pracy bierzemy się za przygotowanie ziemi pod mój warzywniaczek:-) nareszcie będe miała jakieś zajęcie :tak:

sonkaa wszystkiego najlepszego dla córci spokojnego i beztroskiego dzieciństwa :tak:

netika
gratuluje kopniaczka i zazdroszcze ja jeszcze chwile poczekam sobie

majeczka 26 gratulacje udanej wizyty super że jesteś już spokojna.

A my może też wyskoczymy na weekend w góry, ogólnie to z m stwierdziliśmy że w tym roku sobie darujemy bo szkoda kasy i trochę w domek zainwestowaliśmy ale teście się oferują że nas zabiorą i za wszystko będą placić :-) więc czemu by nie skorzystac. Pewnie pojedziemy jak zwykle w ciemno

sonkaa wszystkiego najlepszego dla małek księżniczki :tak:
A dziś u Nas w końcu śliczna pogoda, aż chciało się wstać z łóżka :-D Nawet koty powariowały ze szczęścia i brykają od samego rana, ani w głowie im spanie :eek: Miłego dnia dziewczynki, a ja zmykam zrobić małe porządki ;-)

Sonka wszytkiego najlepszego dla córeczki z okazji urodzinek
Majeczka super wiadomości.
Mnie dzisiaj obudziły kopniaczki po prawej strony i jak przyłożyłam rękę to czułam je wspaniale :-D Cudowne uczucie.

No własnie nie znalazłam w Krk nikogo kto by mi się spodobał i jeżdżę do NS do lekarki ale nie wiem czy nie pasowałoby tu mieć kogoś :tak: ale pewnie zdecyduję się w Krk na położną środowiskową a gin zostanie taki jaki jest (choć czasem trudno wyrwać się na dwa dni do NS) dzięki za namiary na cytologię :-)
a ile tam się czeka na wyniki??

mieszkasz Karola w KRK i jezdzisz do NS do lekarza? jesli tak to moze rzeczywiście tu mieć kogos pod ręką. w iMed24 czeka sie chwile, nie pamiętam dokładnie ale ok 10dni..w promedisie nie wiem niestety, ale pewnie też ok 2 tyg

Witajcie!
sonka torcik cudny no i 100 lat dla córci!
Majeczka gratuluję udanej wizyty

A co do kopniaczków, to wczoraj z mężem sobie leżeliśmy wieczorem a nasze Maleństwo tak kopało, że aż było to widać przez brzuch! No i mąż pierwszy raz poczuł Malucha :-)
A ja dziś zaliczyłam wizytę u gina. Wczoraj pobolewało mnie podbrzusze, ale tak inaczej niż do tej pory, no ale pomyślałam że może macica się rozciąga i że trochę się przemęczyłam. Ale dziś rano jak obudziłam się z bolącym brzuchem to pojechałam odrazu do gina. Dostałam znowu Duphaston(tydzień temu odstawiłam), no-spe, zakaz współżycia i mam jak najwięcej wypoczywać.

Bellka no teraz odpoczywaj dużo żadnych całodniowych wypadów.
Mnie czasami coś zaboli ,ale to pewno od rozciągania w środku.

reklama
No właśnie mnie wcześniej też tak czasami zabolało, czy ciągnęło, ale teraz chwilami jak dotknęłam podbrzusza to czułam jak mnie macica boli :eek:

Do góry