reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Październik 2012

reklama
Bellka odpoczywaj dużo i dbaj o siebie :tak: dobrze że poszlaś do gina i wszystko skonsultowalaś, nie musisz sie przynajmniej martwić. Lepiej dmuchać na zimne niz póniej żałować.

a ja nie czuje jeszcze żadnych:-:)-:)-:)-( ruchów, pocieszam się że w związku z tym,że to moje pierwsze bejbi poczuje je poźniej a wizyta dopiero 4 maja:-(

ja też nic nie czuję :(
a do usg jeszcze tak daleko...na 21 maja dopiero się zapisałam
mam tylko nadzieję że do tego czasu już da osobie znać maleństwo

Karola - rozumiem Cię, ja mimo ze mam ubezpiecznie, to płacę, nie mam żadnego ginekologa na NFZ i raz tylko próbowałam, ale jak zobaczyłam gabinet w mojej przychodni i tego pożal sie Boże lekarza (ktory de facto miał mega dziwne podejście do ciężarnych), to uciekłam stamtąd..

oj też Wam dziewczyny zazdroszczę tych ruchów, ale zdaje się, ze w moim przypadku to jeszcze ohohohoooo

majeczka - jak nam się dzidziole zaczną rozpychać w brzuchu, oddawać kopniaki, prawe i lewe sierpowe, to pewnie tak jak teraz wyczekujemy ruchów zatęsknimy za spokojem:-) tak się w każdym bądź razie na chwile obecna pocieszam...

Ostatnia edycja:
belka leż grzecznie i dbaj o siebie bardziej niż zwykle.. obudź w sobie egoistkę i niech wszyscy skaczą wokół ciebie..wszystko dla dobra dziecka oczywiście :-D

Leże, leże i nie mam zamiaru się przemęczać :tak: I powiem Wam, że po lekach jest dużo lepiej. Mam nadzieję, że tak zostanie.
Mąż miał zrobić obiad, ale poszedł na łatwiznę i przyniósł od mojej mamy :eek: A ja miałam taką ochotę na rybkę z frytkami :wściekła/y: Ale jutro go gotowanie nie ominie :tak: A dziś na kolację zażyczyłam sobie pitę z warzywkami i gyroskiem mniam juz mi ślinka cieknie a do wieczora jeszcze trochę czasu. Zostaje mi więc arbuz :-)

reklama
Bellka toś mi smaka narobiła tym gyrosem :sorry: .
Ja pożeram jogobellę brzoskwiniową.
Ruchy poczujecie z dnia na dzień i prawdę mówiąc pomimo ,że kopniaczki bolą nie ma się ich dość :-D

Do góry