reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Październik 2012

reklama
ale pyszny torcik :-)

co do weekendu majowego chwaliłam wam się już kiedyś moim apartamentem w Zakopanem ale z planów nici

Poczytałam na necie (głupia jestem wiem) kilka mrożących krew w żyłach historii i postanowiłam, że w ciąży w góry nie jadę
Dodatkowo nawet mojej lekarki o zdanie nie mogę spytać bo jest po operacji na zwolnieniu, a jakby tego było mało mąż nie dostał urlopu

no i kropka. Jadą moi rodzice z bratem, pewnie będę jeszcze długo żałować ale cóż

malinova - szkoda, że tak wyszło, ale skoro mąż nie dostał urlopu, to sprawa jasna i nie ma co się z tego powodu zbyt długo zamartwiać i żałować - dzidzia już czuje to co mamusia, więc lepiej dbac o dobry nastrój, a w góry pojechac można w mniej zatłoczonym terminie :-)

ja tez znam ten ból, my zrobimy kilka małych spacerowych wypadów, bo T. ma urlop tylko we środę , trudno, zawsze mogło byc gorzej :-)

Sonkaa, ale cudowny tort :-) sama bym go zjadła hehe :-)

Malinova, szkoda wyjazdu ale na pewno jeszcze nie raz to nadrobicie :-)

My w końcu też raczej nigdzie nie pojedziemy, zresztą zaraz po majówce zaplanowałam sobie, że oddam gotową już pracę mgr. No zobaczymy co z tego wyjdzie.

Zaraz kładę się łóżka, pooglądać coś i spać. Jutro rano na zajęcia, potem odbieram Olusia, a jeszcze później wizyta. Już nie mogę się doczekać i równocześnie stres mnie zżera czy wszystko jest ok z Maluchem.

Sonka cudowny torcik i motylek, a ten krem malinowy bym z przyjemnościa teraz spróbowała.

Co do spacerów to na spinaczke po górach bym sie raczej nie zdecydowała ale spaceruje codziennie tak z 2 godziny z synkiem jak pogoda dopisze i potem mam juz dość.
Za to zastanawiam sie czy dam radę sama poleciec z synkiem w czerwcu do PL a mąż by do nas później dolecial, a powrót już razem.Bo on jeszcze lata jako niemowlę czyli siedziałby u mnie na kolanach.Nie wiem jak bede sie czuła za 2 m-ce a bilety juz by trzeba kupic bo potem ceny kosmiczne.

lori a moze zadzwon na infolinie czy nie ma mozliwosci zeby dziecko siedzialo samo ? Ze jestes w ciazy i masz brzuch i moze cos ci poradza? 

Ja w tamtym roku latalam do Polski Wiele razy,
2 razy w lutym, 2 w marcu, 2 w kwietniu, 1 w maju i 2 w czerwcu kazdy z biletow kupowalam tydzien przed wylotem max. 9 dni i ceny nie byly jakos szczegulnie wiele wyzsze. Wiesz nigdy niewiesz jak akurat sie trafii, ale ja mowie jak bylo w tamtym roku.

reklama
Witam się dziewczynki porannie :-)

Moja Majusia kończy dziś 6 lat !!!!! Sama w to nie wierzę ...

Wstała o 6.00 twierdząc, że jest wyspana jak nigdy i nie mogę jej wygonić do przedszkola, bo trzeba się nacieszyć prezentami :-)

Do góry