Ankosik
Fanka BB :)
Wiem, że dziewczyny się zgłaszały jak jeszcze się nie odzywałam, tylko podczytywałam tylko od tego czasu trochę się zmieniłoO serio była lista? Jestem tu od dość dawna i nie pamiętam.
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Wiem, że dziewczyny się zgłaszały jak jeszcze się nie odzywałam, tylko podczytywałam tylko od tego czasu trochę się zmieniłoO serio była lista? Jestem tu od dość dawna i nie pamiętam.
Wybudzałam się tak jak jeszcze nie wiedziałam że jestem w ciąży , po zrobieniu testu strasznie panicznie zareagowałam na wiadomość o ciąży i zaczęły się problemy z spaniem a bardziej nasiliły się jak mój partner zaczął stwarzać mi problemy , spokojnego życia nie posiadam w ostatnim czasie. Lekarz nie zaleca niczego innego jak melisę i metody relaksacyjne… które też nie pomagająHej może aż takiego hardcoru to nie mam, ale wybudzany się ze dwa razy w nocy i ciężko mi później zasnąć, budzę się wyspana ok. 4.30, i próbuje jeszcze dosypiac bo wiem że w pracy będzie dramat. No ten komfort snu spadł drastycznie od ok. 7 tygodnia u mnie. Pogadaj z lekarzem czy można temu w jakiś sposób zaradzić, może potrzebujesz zwolnienia na chwilkę, albo jeśli nie pracujesz to może coś lekarz może przepisać?
Kumam... No to albo cierpliwość i przeczekanie do lepszego momentu (który przyjdzie albo nie) albo może psycholog/psychiatra/fizjoterapeuta coś zaradzi? Jeśli masz możliwość to próbuj...Wybudzałam się tak jak jeszcze nie wiedziałam że jestem w ciąży , po zrobieniu testu strasznie panicznie zareagowałam na wiadomość o ciąży i zaczęły się problemy z spaniem a bardziej nasiliły się jak mój partner zaczął stwarzać mi problemy , spokojnego życia nie posiadam w ostatnim czasie. Lekarz nie zaleca niczego innego jak melisę i metody relaksacyjne… które też nie pomagają
ja teżJakby co to ja też jestem chętna na grupę prywatną
Ja teraz zaczęłam 11 tydzień ! witaj u nas jak się czujesz ?Cześć dziewczyny!
Jestem tu całkiem nowa. Obecnie jestem w 11tc czy można się tu jeszcze do Was przypiąć? To zawsze jakoś raźniej
U mnie libido raczej rośnie, chociaż staram się uważać - do 12 tyg chyba się wstrzymamW pierwszej ciąży mój Mąż nie mógł przejść obok żebym go na sexy nie ciągnęła, a w tej libido mam ujemne. Sex mnie brzydzi. Czuję jakbym wykonała zadanie i nie musiała już nigdy więcej tego robic
Tylko niektórym już mija, a u mnie wychodzi 5tc ledwo z usg dzisiaj.Ja bym dała jeszcze czas i doczekała aż miną nam te pierwsze 12 tygodni.
Miło do Was dołączyć! Czuję się dobrze w ciąży chociaż czasami dopadają mnie różne stresy i obawy ale z tego co widzę to chyba nie jestem w tym sama!Ja teraz zaczęłam 11 tydzień ! witaj u nas jak się czujesz ?