Trzymam kciukiDziewczyny ,dzisiaj mam wizytę na 13:30 od rana stres ale kurde jak codziennie zresztą
reklama
Rachelita
Fanka BB :)
Można ale co konkretnie to nie wiemW ogóle dziewczyny czy Wy się orientuje się czy cokolwiek można wsiąść na uspokojenie w ciąży ? Co jest bezpieczne ? Oczywiście zapytam dzisiaj ginekolog moja o to . Nie wiem czy to dobrze jest jak ja się tak stresuje całymi dniami co powoduje że nie bardzo mogę jeść i spadam na wadze . Z jednej strony to dobrze bo może nie będzie zbędnych kilogramów a z drugiej no trochę jednak się martwię
Mi się dziś śniło, że miałam romans z O.S.T.Rem z pełną wiedzą i świadomością Męża później zabijalam kurczaki żeby przeżyć w świecie postapoNajzabawniejsze jest to, że drugą noc pod rząd mam sny erotyczne.
Olinek92
Melisa słabo działa ,niestety napilam się raz i nic jak na internecie czytałam że są jakieś tabletki które można w ciąży na uspokojenie ale chciałam dopytać czy któraś z Was kiedyś brała cokolwiek .
Wiecie co chciałbym już żeby było po porodzie ,gdzieś ta ciaza mnie strasznie męczy a to dopiero u mnie 11 tydzień idzie ,gdzie tam do 40
Wiecie co chciałbym już żeby było po porodzie ,gdzieś ta ciaza mnie strasznie męczy a to dopiero u mnie 11 tydzień idzie ,gdzie tam do 40
Ja to dziś miałam jakiś glupi sen . Szlam droga była rzeczka i w tej rzeczce leżał człowiek podeszłam i był trup . Pamiętam że dzwonilam na policję oni przyjechali i okazało się że żyłMożna ale co konkretnie to nie wiem
Mi się dziś śniło, że miałam romans z O.S.T.Rem z pełną wiedzą i świadomością Męża później zabijalam kurczaki żeby przeżyć w świecie postapo
Kass_
Zaciekawiona BB
Będzie dobrze, trzymam kciukiDziewczyny ,dzisiaj mam wizytę na 13:30 od rana stres ale kurde jak codziennie zresztą
Zuzkacz
Hej może aż takiego hardcoru to nie mam, ale wybudzany się ze dwa razy w nocy i ciężko mi później zasnąć, budzę się wyspana ok. 4.30, i próbuje jeszcze dosypiac bo wiem że w pracy będzie dramat. No ten komfort snu spadł drastycznie od ok. 7 tygodnia u mnie. Pogadaj z lekarzem czy można temu w jakiś sposób zaradzić, może potrzebujesz zwolnienia na chwilkę, albo jeśli nie pracujesz to może coś lekarz może przepisać?Hej dziewczyny ! Jestem w 7 tyg ciazy i pojawila sie u mnie bezsennosc. Potrafie cala noc obracac sie z boku na bok i nie umiem usnac , w ciagu dnia nie spie tak samo jestem wyczerpana fizycznie i psychicznie.. czy ktoras z was tak miala ? Czy to przejdzie ?
Kitsune
Moderator
Kurcze dokładnie nie wiem, ale z tego co tu kiedyś autorka pisała to trzeba wysłać do aniaslu prośbę o założenie wątku, a w niej nicki osób które mają być zaproszone i bodajże dwie osoby jako moderatorów. Wiem, że lista już tu była zbierana ale czy poszło to dalej to niewiadomo, bo autorka milczy
reklama