reklama
Cherry_Tomato
Fanka BB :)
Hej dziewczyno! Widziałam, że u Ciebie wszystko się najpiękniej ułożyło, jakoś sprawdzałam z miesiąc temu, tak mnie to wzruszyło!Hejo Marcóweczki!
Jak tam u Was? Jeszcze chwila i będziecie tulić swoje maleństwa
Dajcie znać jak się czujecie!

orzechowooka
Dwie dziewczyny juz tulą swoje maleństwa, urodzily 31stycznia
Reszta dzieciaczków grzecznie czeka w brzuszkach. Jak Ty sie czujesz?
PepkaS
Ja do Was wracam też często myślamiHej dziewczyno! Widziałam, że u Ciebie wszystko się najpiękniej ułożyło, jakoś sprawdzałam z miesiąc temu, tak mnie to wzruszyło!Mam nadzieję, że bobo rośnie dzielnie i bez stresów i że w ogóle bardzo się nudzisz
U nas dwa bobiki już na świecie, wszystko pod kontrolą, ale to niech mamy się już bardziej wypowiedzą
A reszta z nas jak na szpilkach
Końcówka nie jest zbyt atrakcyjna do opowieści, więc może nie będę Cię nastawiać
Tulę!
![]()

Ja aktualnie jestem na początku 11 tc, za tydzień w piątek mam już prenatalne, więc trzymajcie kciuki!

Ale postanowiłam sobie, że wszystko będzie dobrze i tego się trzymam

Jak widziałam w zeszły czwartek malucha to ładnie sobie tam pływa, na tamten dzień miał niecałe 4 cm

PepkaS
To obydwie urodziły tego samego dnia? Ale fajnieDwie dziewczyny juz tulą swoje maleństwa, urodzily 31styczniaReszta dzieciaczków grzecznie czeka w brzuszkach. Jak Ty sie czujesz?

Ja z dnia na dzień coraz lepiej, mdłości niby przeszły, ale jeszcze czasami brak apetytu wraca. Czekam na drugi trymestr, który podobno jest łaskawszy

Domi_
Hej!Hejo Marcóweczki!
Jak tam u Was? Jeszcze chwila i będziecie tulić swoje maleństwa
Dajcie znać jak się czujecie!
Odliczamy, są emocje, radość, strach, wszystko jednocześnie

Trzymamy kciuki za Twoje badania, tym razem wszystko musi być dobrze

Cherry_Tomato
Mrugniesz dwa razy i będziesz dźwigała jak my parę kilo i odliczała dniJa do Was wracam też często myślamibardzo się cieszę, że już dwa maluszki są na świecie, więc oczekujemy następnych
Ja aktualnie jestem na początku 11 tc, za tydzień w piątek mam już prenatalne, więc trzymajcie kciuki!
Ale postanowiłam sobie, że wszystko będzie dobrze i tego się trzymam
Jak widziałam w zeszły czwartek malucha to ładnie sobie tam pływa, na tamten dzień miał niecałe 4 cm![]()

PepkaS
A dzięki będę pamiętać o Waszych radachMrugniesz dwa razy i będziesz dźwigała jak my parę kilo i odliczała dniTrzymam więc mocno kciuki za dobre wyniki! U nas chyba tylko ja nie uniknęłam amniopunkcji (wada serca, ale pierwsze prenatalne wyszło z pappą i sanco super
), ale wszystko potoczyło się dobrze
Na pewno wszystko będzie dobrze, a jeśli coś będziesz potrzebowała, to my już chyba wszystko grupowo przerobiłyśmy i na pewno z dziewczynami chętnie pomożemy
![]()

A to wyszła w końcu wada serca u maluszka?
Ja będę miała USG echa płodu 12 lutego.
Migdałkowa
reklama