reklama
Olimp
Fanka BB :)
@Lunaa09 daj znać jak po wizycie, zdaje się miałaś mieć we torek, chyba, że coś przeoczyłam.@Lunaa09 jak tam u cb bo się martwię że tak zamilklas.
U mnie mdłości i złego samopoczucia ciąg dalszy wczoraj byliśmy w Ikei cały dzień jak wróciliśmy to padłam .
Witam wszystkie nowe mamusie. Ja już nie mogę doczekać się 6 sierpnia i wizyty żeby sprawdzić co tam słychać dziś znów upału
Ostatnia edycja:
Claire_I_Am
Aktywna w BB
Dziewczyny trzymajcie za mnie kciuki-wizyta w poniedziałek. Będę już 7+4 więc powinno być serduszko Mój gin do końca sierpnia na zwolnieniu, więc idę do jakiegoś randoma co też dodaje do stresu bo nie wiem czy jest dobry. Ehhh, mam nadzieję, że wszystko będzie git i za was też cały czas trzymam kciuki
Ja mam wizytę w czwartek, będzie 7+1 i za mnie też proszę trzymać kciuki. Ze względu na dwa poronienia psychicznie nie jest lekko.
Doktur_M
Moderator
O, też mam wtedy wizytę! Jak wszystko będzie nadal grało to założą mi kartę ciąży.@Lunaa09 jak tam u cb bo się martwię że tak zamilklas.
U mnie mdłości i złego samopoczucia ciąg dalszy wczoraj byliśmy w Ikei cały dzień jak wróciliśmy to padłam .
Witam wszystkie nowe mamusie. Ja już nie mogę doczekać się 6 sierpnia i wizyty żeby sprawdzić co tam słychać dziś znów upału
Póki co dzisiaj jestem taka umęczona. Duszno u nas i idąc pod leciuteńką górkę już się zasapałam. Przybrałam więc stacjonarne pozycjonowanie i skubię szpinak przed telewizorem
Madziolinap
Zaangażowana w BB
A ja sprzątam, bo jutro robimy córce urodziny i sprzątam, trochę dźwigam i trochę brązowego plamienia mam raz na jakiś czas. Ale kto to za mnie zrobi
Devin
Fanka BB :)
Raz w sobotę robiłam i miałam wyniki tego samego dnia a nie mówiła babeczka kiedy będą?Dziewczyny, a orientujecie się czy diagnostyka podaje wyniki w sobote? Byłam rano powtórzyć bete, bo ta wartość sie tez lekarce nie spodobała i teraz siedzę jak na szpilkach i czekam a nie wiem czy jest na co.
reklama