Palinka13
Moderator
musi byc jakis sposob bo takie glupotki wlasnie sa najdrozszePrzejsciowka w cenie katarku na allegro :/ z checia sie dowiem jak to objesc
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
musi byc jakis sposob bo takie glupotki wlasnie sa najdrozszePrzejsciowka w cenie katarku na allegro :/ z checia sie dowiem jak to objesc
ja tez mam wiele rzeczy z olx i vinted i dalej poluje bo za niektore rzeczy jakbym miala placic normalnie a sa tylko na chwile to bym poszla z torbami i nie widze sensu np koszule do porodu. Nienawidze koszul wiec sa tylko na szpital to po co mi nowe albo niektore ciuszki jak zasra po pachy to zeby nie bylo szkoda wyrzucic w razie czegoU mnie też, tylko mam w rodzinie dzieci i każdy wiedział, że się staramy o dziecko, więc wszystko zostawiali dla nas wózek sprezentował tata. A to co zamawiamy to wszystko z olx i vinted więc bardzo dobrze Cię rozumiem jak patrzę jak dziewczyny tu piszą że zamawiają ze stron internetowych jakieś ciuchy czy inne dodatki to jest dla mnie takie obce z jednej strony bardzo bym chciała ale z drugiej wiem, że wydatków jest tyle pomimo tego, że prawie wszystko dostałam to aż nie jestem w stanie nawet wejść na tą stronkę nie zrozumcie mnie źle ja nie oceniam ani nic z tych rzeczy, każdy robi tak jak chce i jak mu się podoba i to jest super, ta różnorodność
Właśnie po koszule porodowa pójdę chyba do lumpa coś wynaleźć, bo to i tak do wyrzucenia od razu. Niby piszą że może być stary t-shirt, ale jak w t-shircie przyłożyć dziecko do klatki piersiowejja tez mam wiele rzeczy z olx i vinted i dalej poluje bo za niektore rzeczy jakbym miala placic normalnie a sa tylko na chwile to bym poszla z torbami i nie widze sensu np koszule do porodu. Nienawidze koszul wiec sa tylko na szpital to po co mi nowe albo niektore ciuszki jak zasra po pachy to zeby nie bylo szkoda wyrzucic w razie czego
Ja dokładnie tak samo! Większość już mam a wczoraj dostałam 4 wielkie worki ubranek 56-74 ale i tak się cieszę na spokojnie przejrze po weekendzie i będę spokojna że niczego mi nie zabraknie. A co do zakupów to część dorwałam pięknych rzeczy na vinted i olx a część kupiam na promocjach. Z doświadczenia wiem że i tak uda mi się to sprzedać dalej także na spokojnieJa już miałam wystarczająco ciuszków dla malucha aż tu nagle wleciała koleżanka z całym kartonem ciuchów 44-62 masakra, chyba będę to ze 3 razy dziennie przebierać nawet jak się nie obsika żeby wszystko wykorzystać