reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Marcowe mamy 2025

Dziewczyny czekające na usg - witam w klubie. Próbuję myśleć o wszystkim tylko nie o tym, ale nerwy są i tak. Wizyta w środę po południu. Ostatnio był pęcherzyk, teraz czekam żeby było widać zarodek i po cichu liczę na serduszko. Będzie wtedy 6+1.

reklama
Czy Wam się też tak smaki zmieniają? Wczoraj dosłownie rzucałam się na wszystko z mięsem, kupiłam nawet specjalnie kabanosy i wieczorem nie mogłam przestać ich jeść. Dzisiaj rano wstaję i mi te kabanosy śmierdzą 🙈
Ja dzisiaj wogule nie mam smaku, nic mi nie smakuje, na obiad jadłam ziemniaki i miałam wrazenie jakbym jadła ziemniaki nie posolone..

O kurde mamy bardzo dużo wtorkowych wizyt , ja też dla mnie to będzie trochę decydująca i następna , będzie we wtorek 8+5 . W grudniu w tym samym dniu poroniłam 😭

A czy któraś z Was jest może z Krakowa? Zastanawiam się nad wyborem lekarza na NFZ, może macie kogoś do polecenia?

reklama
Do góry