Dziewczyny czekające na usg - witam w klubie. Próbuję myśleć o wszystkim tylko nie o tym, ale nerwy są i tak. Wizyta w środę po południu. Ostatnio był pęcherzyk, teraz czekam żeby było widać zarodek i po cichu liczę na serduszko. Będzie wtedy 6+1.
reklama
Olimp
Fanka BB :)
Nie przemęczaj się, goście na test białej rękawiczki nie przychodzą w końcu, prawda?A ja sprzątam, bo jutro robimy córce urodziny i sprzątam, trochę dźwigam i trochę brązowego plamienia mam raz na jakiś czas. Ale kto to za mnie zrobi
Mama 2 latka
Zaciekawiona BB
Ja dzisiaj wogule nie mam smaku, nic mi nie smakuje, na obiad jadłam ziemniaki i miałam wrazenie jakbym jadła ziemniaki nie posolone..Czy Wam się też tak smaki zmieniają? Wczoraj dosłownie rzucałam się na wszystko z mięsem, kupiłam nawet specjalnie kabanosy i wieczorem nie mogłam przestać ich jeść. Dzisiaj rano wstaję i mi te kabanosy śmierdzą
Mi diagnostyka dodaje wyniki w sobotę, wykonane w sobotę.Dziewczyny, a orientujecie się czy diagnostyka podaje wyniki w sobote? Byłam rano powtórzyć bete, bo ta wartość sie tez lekarce nie spodobała i teraz siedzę jak na szpilkach i czekam a nie wiem czy jest na co.
40milionowserc
Moderator
Zwykle tak. Beta ogólnie w każdym labie szybko zawsze byłaDziewczyny, a orientujecie się czy diagnostyka podaje wyniki w sobote? Byłam rano powtórzyć bete, bo ta wartość sie tez lekarce nie spodobała i teraz siedzę jak na szpilkach i czekam a nie wiem czy jest na co.
40milionowserc
Moderator
Będzie dobrze. Trzymam kciukiO kurde mamy bardzo dużo wtorkowych wizyt , ja też dla mnie to będzie trochę decydująca i następna , będzie we wtorek 8+5 . W grudniu w tym samym dniu poroniłam
wenus018
Fanka BB :)
ja zapisałam się do położnej , u której można prowadzić ciążę w Krakowie na nfzA czy któraś z Was jest może z Krakowa? Zastanawiam się nad wyborem lekarza na NFZ, może macie kogoś do polecenia?
reklama
A co ze skierowaniami? Ja ogólnie chce ciążę prowadzić prywatnie ale nie ukrywam że przydałoby się też na NFZ żeby chociaż na badaniach zaoszczędzićja zapisałam się do położnej , u której można prowadzić ciążę w Krakowie na nfz