Cześć wszystkim! Chciałam się przywitać. Mój termin z OM to 20.03. Dzisiaj byłam na drugiej już wizycie u ginekologa i wszystko ok, serduszko bije. Zarodek ma 5 mm. Mam nadzieję że wszystko będzie dobrze, jestem po dwóch cp więc do tej pory żyłam w strachu
reklama
laurelle
Fanka BB :)
Ja jestem ciekawa co wyjdzie na wizycie z OM wychodzi mi 1 kwietnia ale wiem, że będę mieć CC więc z tydzień wcześniejNo nie wiem mi z okresu pokazuje 26 marzec ale dokładnie wiem kiedy to się wydarzyło i z tego wylicza mi 1 kwiecień
laurelle
Fanka BB :)
A w którym tygodniu byłaś teraz na wizycie? Ja mam pierwszą w 6+4Cześć wszystkim! Chciałam się przywitać. Mój termin z OM to 20.03. Dzisiaj byłam na drugiej już wizycie u ginekologa i wszystko ok, serduszko bije. Zarodek ma 5 mm. Mam nadzieję że wszystko będzie dobrze, jestem po dwóch cp więc do tej pory żyłam w strachu
40milionowserc
Moderator
Ja drugi dzień już wzięłam tabletki xonvea, które zapisał lekarz i widzę dużą poprawęA jak radzicie sobie z wieczornymi objawami?
Ja od wtorku zasypiam z dziećmi, a dzisiaj wstałam o 5 rano, i znów zasnełam wieczorem przy córce, wstałam i zjadła bym konia z kopytami.
40milionowserc
Moderator
Ja byłam 6+5 i już było serduszko.A w którym tygodniu byłaś teraz na wizycie? Ja mam pierwszą w 6+4
Karola0093
Zaangażowana w BB
Ja mam termin na 11 marzec ale też cesarka więc pewnie na pierwsze dni marca wypadnie. Albo ostatnie lutego ... Kto wie.Ja jestem ciekawa co wyjdzie na wizycie z OM wychodzi mi 1 kwietnia ale wiem, że będę mieć CC więc z tydzień wcześniej
Karola0093
Zaangażowana w BB
Ja byłam pierwszy raz w 6+2 , ale z USG wyszło 5+5 i nie było jeszcze zarodka, tylko sam pęcherzyk żółtkowy. Teraz idę 01.08 i mam nadzieję że będzie wszystko dobrze.Ja byłam 6+5 i już było serduszko.
Karola0093
Zaangażowana w BB
Super że jest poprawaJa drugi dzień już wzięłam tabletki xonvea, które zapisał lekarz i widzę dużą poprawę
reklama
Teraz wypadało 6+1wedlug OM i zarodek ma 5 mm i serduszko bije. Według USG jest tylko różnica dnia (6+2). To była moja druga wizyta. Pierwsza była równy tydzień wcześniej. Był pęcherzyk i tylko cień zarodka. Ale musiałam iść bo bete miałam bardzo wysoką a jestem po dwóch cp i myślałam że umrę ze strachu że to znowu toA w którym tygodniu byłaś teraz na wizycie? Ja mam pierwszą w 6+4