reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

🌱🌺 Marcowe kreski 🌺🌱

reklama
Czuje się gorsza po tej wizycie.
Chciało mi się płakać
Czuje się jak gorszy sort człowieka/kobiety
Życie jest strasznie niesprawiedliwe 🫂.

Ja wiem po sobie,że nie warto się poddawać i się nie poddawaj. Ja o 2 ciążę bardzo długo walczyłam, uwierz. Wylałam morze łez, depresja się wkradła. Nic mi się nie chciało, obwinianie się właśnie takie jak Ty, że jest się najgorszym bo inne z łatwością zachodzą w ciążę a ja znowu nie. Znowu minął rok i nic kolejne 3 lata a po nich 7lat się zrobiło.

Wycisz się , zrób coś dla siebie tylko i wyłącznie dla siebie. Jeśli mąż Cię rozumie to nie jesteś w tym sama, pamiętaj o tym.

Życie jest strasznie niesprawiedliwe 🫂.

Ja wiem po sobie,że nie warto się poddawać i się nie poddawaj. Ja o 2 ciążę bardzo długo walczyłam, uwierz. Wylałam morze łez, depresja się wkradła. Nic mi się nie chciało, obwinianie się właśnie takie jak Ty, że jest się najgorszym bo inne z łatwością zachodzą w ciążę a ja znowu nie. Znowu minął rok i nic kolejne 3 lata a po nich 7lat się zrobiło.

Wycisz się , zrób coś dla siebie tylko i wyłącznie dla siebie. Jeśli mąż Cię rozumie to nie jesteś w tym sama, pamiętaj o tym.
Akurat mąż rozumie ,oboje nam zależy,ale nic z tego nie ma.
Masz rację musze zrobić coś dla siebie.
W następnym cyklu po proszę o skierowane do poradni niepłodności.
Nawet nie wiem czy pojadę na wizytę bo mam dość.

Akurat mąż rozumie ,oboje nam zależy,ale nic z tego nie ma.
Masz rację musze zrobić coś dla siebie.
W następnym cyklu po proszę o skierowane do poradni niepłodności.
Nawet nie wiem czy pojadę na wizytę bo mam dość.
Poproś i jedź. Tam Cię na pewno pokierują lepiej.

reklama
Do góry