niezapominajka876
Fanka BB :)
To u mnie 10dpo jeśli była w niedzielę więc jest jeszcze szansa że wystartuje?Dokładnie tak było 7dpo beta <2.3 a 9dpo kreska na teście i beta już 6.1![]()
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
To u mnie 10dpo jeśli była w niedzielę więc jest jeszcze szansa że wystartuje?Dokładnie tak było 7dpo beta <2.3 a 9dpo kreska na teście i beta już 6.1![]()
Szczerze to marne szanse są , choć mówi się że nawet do 12 dpo trwa zagnieżdżenie. Ale z drugiej strony test sikany to nie to samo co beta. Beta daje jasny wynik a test sikany może długo nie wychodzićTo u mnie 10dpo jeśli była w niedzielę więc jest jeszcze szansa że wystartuje?
Czyli jeśli nie przyjdzie okres to beta w piątek da mi jasną odpowiedź. Byłby wtedy 12dpoSzczerze to marne szanse są , choć mówi się że nawet do 12 dpo trwa zagnieżdżenie. Ale z drugiej strony test sikany to nie to samo co beta. Beta daje jasny wynik a test sikany może długo nie wychodzić
To nadal jest bardzo dobry progesteron. Nie denerwuj się, to znikoma zmianaWynik bety z mojego pierwotnego labu z dziś 566,16. Beta podwojona od poniedziałku zgodnie ze sztuką. Wczoraj niepotrzebnie mierzyłam w tym innym i był stres, dziś się wyrównało do klasycznego podwojenia.
Tylko ten progesteron na ok 22... było 23 ponad czy to normalne nadal?
Zobacz załącznik 1700557
Czyli jeśli nie przyjdzie okres to beta w piątek da mi jasną odpowiedź. Byłby wtedy 12dpo
[/Quake]
Tak, będzie już jasna sytuacja :-)
Super wieści ! Wszystko jest okWynik bety z mojego pierwotnego labu z dziś 556,16. Beta podwojona od poniedziałku zgodnie ze sztuką. Wczoraj niepotrzebnie mierzyłam w tym innym i był stres, dziś się wyrównało do klasycznego podwojenia.
Tylko ten progesteron na ok 22... było 23 ponad czy to normalne nadal?
Zobacz załącznik 1700557![]()