reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Tu znajdziesz dzisiejszy LIVE dotyczący uwazności w relacji z dzieckiem. Jak sue przyda - zapraszam :) Do zobaczenia na Instagramie Dołącz, obejrzyj LIVE
reklama

☀️🌷KWIETNIOWE KRESKI☀️🌷 Mrozy żegnamy, a za 9 miesięcy dzieciątka nasze powitamy 👶

reklama
Wynik bety z mojego pierwotnego labu z dziś 556,16. Beta podwojona od poniedziałku zgodnie ze sztuką. Wczoraj niepotrzebnie mierzyłam w tym innym i był stres, dziś się wyrównało do klasycznego podwojenia.
Tylko ten progesteron na ok 22... było 23 ponad czy to normalne nadal?
1000135259.jpg

Ostatnia edycja:
Wynik bety z mojego pierwotnego labu z dziś 566,16. Beta podwojona od poniedziałku zgodnie ze sztuką. Wczoraj niepotrzebnie mierzyłam w tym innym i był stres, dziś się wyrównało do klasycznego podwojenia.
Zobacz załącznik 1700557
To nadal jest bardzo dobry progesteron. Nie denerwuj się, to znikoma zmiana 😉

Czyli jeśli nie przyjdzie okres to beta w piątek da mi jasną odpowiedź. Byłby wtedy 12dpo
[/Quake]
Tak, będzie już jasna sytuacja :-)
Wynik bety z mojego pierwotnego labu z dziś 556,16. Beta podwojona od poniedziałku zgodnie ze sztuką. Wczoraj niepotrzebnie mierzyłam w tym innym i był stres, dziś się wyrównało do klasycznego podwojenia.
Zobacz załącznik 1700557
Super wieści ! Wszystko jest ok 😍

To teraz juz spokojnie czekam na ginekologa w przyszłym tygodniu. Zrobiłam w sumie trzy przyrosty bety i progesteronu i myślę, że jestem gotowa na wizytę.
Dziękuję bardzo @MamaR za prowadzenie watku, wszystkim za cenne rady na kreskach kwietniowych. Gratuluję tym, którym ukazały się kreseczki❤️, trzymam kciuki za majowe testowania🤞, a tulę mocno te z nas, którym szanse los w tym miesiącu odebrał 💔

reklama
Do góry