Patii26
Fanka BB :)
Przykro mi starsznieU mnie biochem tak jak myślałam
13.03 beta 6.8
15.03 beta 13.31
17.03 beta 12.9
Może następnym razem

Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Przykro mi starsznieU mnie biochem tak jak myślałam
13.03 beta 6.8
15.03 beta 13.31
17.03 beta 12.9
Może następnym razem
Dokładnie - bele dowalić
Ludzie chyba mają satysfakcję jak komuś jest po górkę. ..
W styczniu rok minolA ile się już staracie ?
Fajnie jest komuś układać życie i wchodzić do niego z butami.. ehMy mamy syna, niedługo będzie miał 3 lata i już od jakiegoś czasu są pytania, kiedy drugie, że to już czas, żeby nie bylo za dużej różnicy. Na święta też nam życzyli córkiNa razie tego nie komentuję i zmieniam temat, ale to prawda, że ludzie nie mają za grosz wyczucia
Boże tak mi przykroU mnie biochem tak jak myślałam
13.03 beta 6.8
15.03 beta 13.31
17.03 beta 12.9
Może następnym razem
Czy masz już jakieś krwawienie, plamienie?U mnie biochem tak jak myślałam
13.03 beta 6.8
15.03 beta 13.31
17.03 beta 12.9
Może następnym razem
U nas accofil podawaliśmy tylko i wyłącznie dożylnie, do podania kwalifikował immunolog na podstawie badań - 1 albo 2 buteleczki po 100 ml przed transferem, później według zaleceń w 3/7 dptDziewczyny czy któraś z Was stosowała accofil? Tak sobie myślę o tym że raczej go dostanę za parę tygodni i zaczęłam się zastanawiać na czym polegają te wlewy, od czego zależy czy zastrzyki czy wlewy i jak długo to się przyjmuje?
Udanych starań!U mnie melduję nowy cyklPo zapadnięciu się mojego pęcherzyka na prawym jajniku liczę na mocniejszego lewego w tym miesiącu. Zaraz zaczynam płodne okienko, wyposażyłam się w testy z easy home, bo te z domowego laboratorium dla mnie to porażka
![]()