reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

🌱🌺 Marcowe kreski 🌺🌱

Mam to samo 😂😂 a jeszcze idę w czwartek teraz na wyniki badań - tsh, ft4, progesteron bo potrzebne do endokrynologa.
Ja też bym musiała się zapisać do endokrynologa. Badania na tarczycę i usg tarczycy robiłam w grudniu, więc mam świeże i w normie. Tsh 2,1. Ale muszę zapytać czy nie podnieść dawki letroxu, bo biorę cały czas dawkę 50 dziennie.

reklama
Ja dziś na 11:30 mam wizytę u ginekologa na nfz ( dostałam skierowanie na cito w styczniu z powodu tych boli brzucha), więc zapytam się go od razu czy była owulacja, bo pewnie będzie to widział skoro dziś 19 dc i 5dpo.

Jestem po wizycie edometrium 9mmi
I Mowil że nie było owulacji. Bo niema płynu w zatoce Douglasa. Ciałko żółte tak jakby jest na pecherzyku grafta ..
Jakiś nowy jest lekarz.na górze prawy jajnik na dole lewy
A na lewym jajniku nie są to pęcherzyki ? Może jesteś przed owulacją ? Ja bym nie odpuszczała i robiła testy owu i sexy co drugi dzień 😁

też was irytują pytania od ludzi: kiedy dziecko? 🤬😡 ja się aż dziś poryczałam. niektórzy nie mają wyczucia .....

też was irytują pytania od ludzi: kiedy dziecko? 🤬😡 ja się aż dziś poryczałam. niektórzy nie mają wyczucia .....
Nam wałkują,że córka MUSI mieć rodzeństwo - gdy Strejser się odpala,że 4 razy byłam w ciąży a ,gdy ostatnio się udało być w niej dłużej niż 4 tygodnie to wylądowałam w szpitalu - miny zszokowane robią - zazwyczaj pierd**ą tak te same osoby,ciągle to samo... Mimo,że wiedzą,że w święta 23r wróciłam ze szpitala...
Ludzie to 🐷 po prostu...

reklama
Do góry