reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Tu znajdziesz dzisiejszy LIVE dotyczący uwazności w relacji z dzieckiem. Jak sue przyda - zapraszam :) Do zobaczenia na Instagramie Dołącz, obejrzyj LIVE
reklama

🌱🌺 Marcowe kreski 🌺🌱

Nam wałkują,że córka MUSI mieć rodzeństwo - gdy Strejser się odpala,że 4 razy byłam w ciąży a ,gdy ostatnio się udało być w niej dłużej niż 4 tygodnie to wylądowałam w szpitalu - miny zszokowane robią - zazwyczaj pierd**ą tak te same osoby,ciągle to samo... Mimo,że wiedzą,że w święta 23r wróciłam ze szpitala...
Ludzie to 🐷 po prostu...
🤬🤬🤬🤬🤬
Ludzie chyba mają satysfakcję jak komuś jest po górkę. ..

reklama
Mnie nie pytają bo mam już trójkę i sporo osób już to uważa za patologie więc nawet by im do głowy nie przyszło że można pragnąc czwartego dziecka 😅
to może jak urodzę kiedyś 3cie to przynajmniej nie będą pytać o 4.. 🤣
Chociaż masz rację, teraz każdy max 2
Jak można chcieć więcej dzieci 🙈

Dziś mnie ciotka zapytała, bo wie o stracie ..

też was irytują pytania od ludzi: kiedy dziecko? 🤬😡 ja się aż dziś poryczałam. niektórzy nie mają wyczucia .....
My mamy syna, niedługo będzie miał 3 lata i już od jakiegoś czasu są pytania, kiedy drugie, że to już czas, żeby nie bylo za dużej różnicy. Na święta też nam życzyli córki ;) Na razie tego nie komentuję i zmieniam temat, ale to prawda, że ludzie nie mają za grosz wyczucia

Ja też bym musiała się zapisać do endokrynologa. Badania na tarczycę i usg tarczycy robiłam w grudniu, więc mam świeże i w normie. Tsh 2,1. Ale muszę zapytać czy nie podnieść dawki letroxu, bo biorę cały czas dawkę 50 dziennie.
Mój poprzedni ginekolog uważał że tsh 3.6 jest jak najbardziej w normie, przecież mieści się w zakresie… ferrytyna 20 też jest super. Tragedia. Jak poszłam do nowej ginekolog z całą historią badań to zapytała się mnie jak ja w ogóle funkcjonuję z takimi wynikami

reklama
Do góry