reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

🍂🍁Wrześniowe kreski🍂🍁

Dzwoniłam dzisiaj do 5-6 szpitali , tylko do 2 udało mi się dodzwonic , w jednym narazie nie przyjmują na histeroskopie a w drugim najszybszy termin jest na listopad na wizytę kwalifikacyjna i lekarz stamtąd zdecyduje o pilności zabiegu , ale najszybciej po nowym roku . Jutro będę dzownic jeszcze, bo dzisiaj nie miałam jak już , a w piątek się jej zapytam ,bo mówiła coś o leczeniu zapobiegawczym , czy jest szansa takie leczenie zrobić już skoro dopiero po nowym roku mogę mieć zabieg dopiero . Wy też tak długo czekaliście na ten zabieg ? Może macie do polecenia jakiś szpital okolice Katowic tak do 40-50 km mogę jeszcze pojechać ☺️ chociaż rozważamy jeszcze Karków , zobaczę jutro co się dowiem przez telefon

reklama
Mam wynik :) rzutem na taśmę, niecałe 2h do północy kończę wrzesień z oznaczeniem - ciąża.
Screenshot_20240930_220446_WPS Office.jpg

reklama
Do góry