reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

🍂🍁Wrześniowe kreski🍂🍁

reklama
Anyżowa ja również dziękuję, wprawdzie wizytę mam dopiero w czwartek i wtedy odetchnę mam nadzieję, ale w cyklu w którym się akurat nie spodziewałam udało się. Powinnaś częściej prowadzić wątki.
Ja już 2gi raz prowadzę kreski🙈😄 i w każdym wypadał piątek 13, może to on ma moc sprawczą, że tyle kresek na nim? 🤔😁
Trzymam kciuki za czwartkową wizytę 🍀

Dobry pomysł! A będą dzisiaj wyniki? A gdzie zdjęcie? Niepisana zasada głosi wstawianie zdjęć kresek, chujocieni i przebijchujków z progresją w czasie😃
Bardzo podobny do poprzedniego to już nie wstawiałam. Ciężko było mi to jakoś złapać na telefonie. Wyniki hcg mogą być jeszcze dziś.
20240930_144441.jpg

Dziewczyny dziękuję Wam wszystkim za uczestnictwo na wrześniowych kreskach🥰
Seth Meyers Thank You GIF by Late Night with Seth Meyers

Jesteście wspaniałe😘 Jesteście na🥇

Gratuluję jeszcze raz wszystkim Wam, którym w tym miesiącu się udało 💜😍
Niech to będą wzorowe ciąże i piękny, radosny czas oczekiwania na zdrowe pociechy🥰

Reszta z Nas walczy dalej, jesteśmy silne i wierzę, że i do Nas wkońcu los się uśmiechnie🙂😊 Łapcie!🍀🍀🍀🍀🍀🍀🍀
Razem Fiolet GIF by Tic Tac

reklama
Do góry