Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Anyżowa ja również dziękuję, wprawdzie wizytę mam dopiero w czwartek i wtedy odetchnę mam nadzieję, ale w cyklu w którym się akurat nie spodziewałam udało się. Powinnaś częściej prowadzić wątki.Ten fioletowy kolor do mnie przemawia, stąd takie oznakowanie
Ja już 2gi raz prowadzę kreski i w każdym wypadał piątek 13, może to on ma moc sprawczą, że tyle kresek na nim?Anyżowa ja również dziękuję, wprawdzie wizytę mam dopiero w czwartek i wtedy odetchnę mam nadzieję, ale w cyklu w którym się akurat nie spodziewałam udało się. Powinnaś częściej prowadzić wątki.
Dobry pomysł! A będą dzisiaj wyniki? A gdzie zdjęcie? Niepisana zasada głosi wstawianie zdjęć kresek, chujocieni i przebijchujków z progresją w czasieZnów wyszedł mi jakiś bladzioch, ale to na tych jednych testach. Na innym- negatywny. Pojadę jednak jeszcze dziś na bete
Bardzo podobny do poprzedniego to już nie wstawiałam. Ciężko było mi to jakoś złapać na telefonie. Wyniki hcg mogą być jeszcze dziś.Dobry pomysł! A będą dzisiaj wyniki? A gdzie zdjęcie? Niepisana zasada głosi wstawianie zdjęć kresek, chujocieni i przebijchujków z progresją w czasie
Widać wydaje mi się nawet, że lepiej. Oby były dzisiaj...Bardzo podobny do poprzedniego to już nie wstawiałam. Ciężko było mi to jakoś złapać na telefonie. Wyniki hcg mogą być jeszcze dziś. Zobacz załącznik 1664467
no ja uważam, że będzie pozytyw trzymam kciukiBardzo podobny do poprzedniego to już nie wstawiałam. Ciężko było mi to jakoś złapać na telefonie. Wyniki hcg mogą być jeszcze dziś. Zobacz załącznik 1664467