reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• 15.04.2025 o 12:00 zapraszamy Cię serdecznie na live, który poprowadzi psycholożka i psychoterapeutka Agnieszka Dąbrowska (@zdrowo_i_purpurowo), a jej gościnią będzie Anna Ślusarczyk (@kawa_z_uwaznoscia) – dziennikarka, psycholożka zdrowia i jakości życia, trenerka umiejętności DBT, liderka Family Connections i redaktorka naczelna portalu @babyboom_pl. Porozmawiamy o tym: czym tak naprawdę jest uważność w codziennym życiu mamy, jak wspierać dziecko swoją obecnością, nie tylko działaniem, jak zatrzymać się choć na chwilę, nawet jeśli wszystko dookoła pędzi, i dlaczego uważność może być jednym z najpiękniejszych prezentów, jakie dajemy dziecku i sobie. To będzie ciepła, wspierająca rozmowa – bez oceniania, za to z dużą dawką otwartości i akceptacji. Zrób sobie kubek herbaty, usiądź wygodnie i bądź z nami 💛 Do zobaczenia na Instagramie Dołącz, obejrzyj LIVE
reklama

🌱🌺 Marcowe kreski 🌺🌱

reklama
Czuje się gorsza po tej wizycie.
Chciało mi się płakać
Czuje się jak gorszy sort człowieka/kobiety
Życie jest strasznie niesprawiedliwe 🫂.

Ja wiem po sobie,że nie warto się poddawać i się nie poddawaj. Ja o 2 ciążę bardzo długo walczyłam, uwierz. Wylałam morze łez, depresja się wkradła. Nic mi się nie chciało, obwinianie się właśnie takie jak Ty, że jest się najgorszym bo inne z łatwością zachodzą w ciążę a ja znowu nie. Znowu minął rok i nic kolejne 3 lata a po nich 7lat się zrobiło.

Wycisz się , zrób coś dla siebie tylko i wyłącznie dla siebie. Jeśli mąż Cię rozumie to nie jesteś w tym sama, pamiętaj o tym.

Życie jest strasznie niesprawiedliwe 🫂.

Ja wiem po sobie,że nie warto się poddawać i się nie poddawaj. Ja o 2 ciążę bardzo długo walczyłam, uwierz. Wylałam morze łez, depresja się wkradła. Nic mi się nie chciało, obwinianie się właśnie takie jak Ty, że jest się najgorszym bo inne z łatwością zachodzą w ciążę a ja znowu nie. Znowu minął rok i nic kolejne 3 lata a po nich 7lat się zrobiło.

Wycisz się , zrób coś dla siebie tylko i wyłącznie dla siebie. Jeśli mąż Cię rozumie to nie jesteś w tym sama, pamiętaj o tym.
Akurat mąż rozumie ,oboje nam zależy,ale nic z tego nie ma.
Masz rację musze zrobić coś dla siebie.
W następnym cyklu po proszę o skierowane do poradni niepłodności.
Nawet nie wiem czy pojadę na wizytę bo mam dość.

Akurat mąż rozumie ,oboje nam zależy,ale nic z tego nie ma.
Masz rację musze zrobić coś dla siebie.
W następnym cyklu po proszę o skierowane do poradni niepłodności.
Nawet nie wiem czy pojadę na wizytę bo mam dość.
Poproś i jedź. Tam Cię na pewno pokierują lepiej.

reklama
Do góry