reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

☀️🌷KWIETNIOWE KRESKI☀️🌷 Mrozy żegnamy, a za 9 miesięcy dzieciątka nasze powitamy 👶

Melduję,że zaczął się okres 🩸 i poproszę o zapisanie na testowanie 30.04 - będzie to 27dc także napewno jak coś będzie się pięknego miało wydarzyć to będę już wiedziała:) musze tylko pilnować testów lh:) mam nadzieję,że się uda 🤞🏼 to byłby fajny prezent po urodzinach:)

reklama
Ja dziś byłam na wizycie.pecherzyk od wczoraj urósł do 15mm.lekarz zlecił mi jeszcze całą trójkę tarczycową i odrazu w przychodni mi pobrali(byłam w szoku z obsługi na NFZ. 😱) ogólnie pierwszy raz w tej przychodni i naprawdę bardzo pozytywnie się zaskoczyłam.przejrzal jeszcze raz wszystkie wyniki moich badań z ostatnich 3 lat.hsg niestety u mnie w mieście nie uda się wykonać na NFZ...mogę zrobić prywatnie sono hsg.ale wymazy które trzeba zrobić przed są ważne tylko 3 tygodnie więc najpierw muszę znać termin kolejnej miesiączki aby wiedzieć kiedy się umówić.jutro idę do niego jeszcze raz prywatnie na pobranie cytologia i zerknięcie jak dalej urośnie pęcherzyk i zdecydujemy czy podajemy zastrzyk.troche głowę mam dziś pełną od informacji,ale jakoś tak pierwszy raz poczułam że ktoś się zainteresował tematem i taka jakaś spokojna się zrobiłam.

U mnie szaleństwo w tym cyklu z sexami. W tym cyklu nie ma możliwości byśmy się nie wstrzelili w owulację. Dziś nawet w przerwie obiadowej w pracy umówiliśmy się z mężem w domu 😅 Bo do 16 pracuje a jak wrócę to już dzieci będą w domu więc nie byłoby kiedy się starać 😅

U mnie szaleństwo w tym cyklu z sexami. W tym cyklu nie ma możliwości byśmy się nie wstrzelili w owulację. Dziś nawet w przerwie obiadowej w pracy umówiliśmy się z mężem w domu 😅 Bo do 16 pracuje a jak wrócę to już dzieci będą w domu więc nie byłoby kiedy się starać 😅
U nas to seksy w dość skromnej ilości 🫣 ale ze względu na wiek Partnera nie chcę osłabiać jego armii 😁

U mnie seksy są w różnej częstotliwości - czasami 3 razy na miesiąc a czasami 4 razy w tygodniu 😆
Zależy jak leży hehe Ale takie seksy w środku dnia to fajnie brzmią 💁🏼‍♀️ tylko,że ja mieszkam z moim tatą i z siostrą,jej mężem i córką (wykańczają swój dom a my w tym mc lub na początku maja dach zamykany na naszej budowie) no i moja córka oczywiście - mamy jeden większy pokój także nie miałabym się nawet gdzie z mężem "schować" na szybką akcję 😆😆 zazdro 😆😆😆

Do góry