Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Pewnie beta dodatnia i świętujeMamaR zamilkła już Nas nie lubi chyba![]()
Ogromnie mi przykro!U mnie biochem tak jak myślałam
13.03 beta 6.8
15.03 beta 13.31
17.03 beta 12.9
Może następnym razem
Serio dożylnie? Może to kwestia tego, że w klinice? Bo dziewczyny, które miały sobie podawać same (ja pewnie będę do nich niebawem należeć) podawały podskórnie w brzuch.U nas accofil podawaliśmy tylko i wyłącznie dożylnie, do podania kwalifikował immunolog na podstawie badań - 1 albo 2 buteleczki po 100 ml przed transferem, później według zaleceń w 3/7 dpt![]()
Przykro miU mnie biochem tak jak myślałam
13.03 beta 6.8
15.03 beta 13.31
17.03 beta 12.9
Może następnym razem
No ten duży pęcherzyk na prawym rzeczywiście jakoś dziwnie wyglądaJestem po wizycie edometrium 9mmi
I Mowil że nie było owulacji. Bo niema płynu w zatoce Douglasa. Ciałko żółte tak jakby jest na pecherzyku grafta ..
Jakiś nowy jest lekarz.na górze prawy jajnik na dole lewy
Trochę wskazuje, ale lekarze czasem zbyt szastają tą diagnozą, a ona wcale nie musi być oczywista. AMH to jeden ze wskaźników, który może wskazywać na PCOS, ale potrzebnych jest jeszcze kilka dla potwierdzenia. Samo wysokie AMH na pewno nie świadczy o PCOS.Jakie macie AMH? Czy wynik 5,99 nie wskazuje trochę na pcos?
Bardzo mi przykro…U mnie biochem tak jak myślałam
13.03 beta 6.8
15.03 beta 13.31
17.03 beta 12.9
Może następnym razem
NicCzy masz już jakieś krwawienie, plamienie?
Czuję się słabo i jest mi w trzon przykro@penguinlicious a jak u Ciebie ? Testowałaś jeszcze ? jak się czujesz ?