reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

💘 Lutowe kreski 💘

Ja właśnie zauważyłam przy podcieraniu różowa krew ;(
Jutro będę dzwonić na szpital . Mam nadzieję że to tylko przemęczenie lub jakiś mały krwiak. Nic mnie nie boli.
Ahhh nie chce nawet myśleć o najgorszym
mi lekarz od razu po wizycie jak zaczęłam plamić zlecił Duphaston. Więc może jak masz to warto byłoby wziąć. ( po dzisiejszym spadku bety już odstawiłam )
Koniecznie zrób jutro betę .

reklama
mi lekarz od razu po wizycie jak zaczęłam plamić zlecił Duphaston. Więc może jak masz to warto byłoby wziąć. ( po dzisiejszym spadku bety już odstawiłam )
Koniecznie zrób jutro betę .
Nie mam tabletek ani możliwości bety bo mieszkam w Londynie. Niestety jestem zdana na łaskę szpitala jutro. 😔 Bolał cię brzuch przy plamieniach ?
Były różne że śluzem czy bardziej żywa krew ?
Ja pamiętam jak w sierpniu 2023 wieczorem zaczął bol c mnie brzuch a na drugi dzień od razu krwawilam żywa krwią że skrzepami i skurcze się nasilały. A tutaj nic mnie nie boli tak naprawdę tylko plamie na różowe i jakby już mniej ...

Nie mam tabletek ani możliwości bety bo mieszkam w Londynie. Niestety jestem zdana na łaskę szpitala jutro. 😔 Bolał cię brzuch przy plamieniach ?
Były różne że śluzem czy bardziej żywa krew ?
Ja pamiętam jak w sierpniu 2023 wieczorem zaczął bol c mnie brzuch a na drugi dzień od razu krwawilam żywa krwią że skrzepami i skurcze się nasilały. A tutaj nic mnie nie boli tak naprawdę tylko plamie na różowe i jakby już mniej ...
jak za długo siedziałam to miałam takie skurcze pulsacyjne. Miałam tylko lekkie plamienie, zauważyłam na papierze . Po wizycie i lekarza się minimalnie rozkręciło - widziałam już krew czerwoną . A dzisiaj plamie brunatna krwią z takimi jakby paproszkami, skrzepy to nie są . Lekarz powiedział, że mam czekać na okres . Może być mocniejszy i właśnie ze skrzepami . Ale gdyby był wyjątkowo mocny to biegiem do szpitala i telefon do niego . Tydzień po zakończonym okresie mam zrobić ponowną betę żeby sprawdzić czy całkiem spadło .

Trzymam za ciebie kciuki żeby było wszystko dobrze . Zabrzmi to prozaicznie, ale staraj się jak najmniej stresować .
Nie da się nie stresować bo jeśli to poronienie to będzie już 3 pod rząd. Z tych nerwowo to mnie zaczyna wszystko boleć . Nie wiem jak przetrwam do jutro rana.

reklama
Dzisiaj przez noc żadnego plamienia jedynie po skorzystaniu z toalety delikatnie brązowo przy podcieraniu. Może jakieś naczynko pękło albo jakiś mały krwiak.

Do góry