reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

🍁Październikowe kreski ! 🍎

Dziewczyny, bo już mam mętlik, jeśli już to wyjaśniałyście to sorki za powtórkę, ale przestałam rozumieć. Proga badamy 7 dpo, powyżej 10 oznacza, że owulacja bankowo była, ale na jakimś wątku trafiłam na info od kilku dziewczyn, których ginekolodzy kręcili nosem na proga poniżej 20- że niby za mało do podtrzymania ciąży i każda, która miała właśnie pod 20 dostawała dupka z marszu. To był staaary wątek (2014) więc może są już jakieś inne badania/informacje itp. Ale jak to w końcu jest z tym progesteronem jeśli chodzi o poziom, który nie tylko potwierdza owulację, ale też daje zaplecze dla rozwijającej się ciąży?

Urodziłam syna w 2023 z ciąży z początkowym progiem 7ng 🤷‍♀️

Nie suplementowalam progesteronu. Sam się podniósł wraz z betą

reklama
a tak z ciekawości jak to jest z zastrzykiem? Jak się ma zlecony to co lekarz nakazuje? Seks tego samego dnia co zastrzyk, kolejnego dnia i jeszcze kolejnego? O konkretnych porach?
Ja miałam takie właśnie zalecenie. Ale o konkretnych porach nic dr nie wspomniał.

Btw, moje plamienie rozkręciło się już na konkretny okres. Tak więc: witaj nowy cyklu…

reklama
Do góry