reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

🍁Październikowe kreski ! 🍎

reklama
no zostały pobrane wycinki do badania , napewno to co prosił lekarz czyli do CD138 . To ja już nie wiem czemu ja tak mocno to czuję , ogólnie myślałam że pójdę dzisiaj normlanie do pracy , ale cieszę że sama z siebie mi dała L4 do końca tygodnia bo ledwo chodzę 😔
Też miałam ostatnio histero diagnostyczną, ale mnie nic nie bolało. Starałam się oszczędzać i za dużo nie chodzić, ale np. autem na drugi dzień normalnie jeździłam.
3 dni krwawiłam, później już było ok.
Oszczędzaj się, nie przemęczaj :)

Ja wiem, że bez sensu, ale przez to, że nie mogę zrobić proga 7-8dpo to poszłam dzisiaj (5dpo) i pójdę 10-11dpo po weekendzie.

Właśnie wpadły wyniki i mam 14.9. Na 5dpo to mam nadzieję że ok. Bałam się, że będzie niski przez niskie temp.

Właśnie sprawdziłam i w poprzednim cyklu miałam 16.4 w 7dpo.

Ostatnia edycja:
Coś się ze mną dzieje. Miesiączka powinna być właściwie już. Od poniedziałku plamię brzydką, brązowo- czarną krwią. Już miewałam takie objawy przed okresem, ale zazwyczaj było tego mniej i następnego dnia już przychodził. Pierwszy cykl z potwierdzoną owulacją (monitoring) i zastrzykiem. Nawet nie ma sensu testować skoro tak dziwnie plamię.

Coś się ze mną dzieje. Miesiączka powinna być właściwie już. Od poniedziałku plamię brzydką, brązowo- czarną krwią. Już miewałam takie objawy przed okresem, ale zazwyczaj było tego mniej i następnego dnia już przychodził. Pierwszy cykl z potwierdzoną owulacją (monitoring) i zastrzykiem. Nawet nie ma sensu testować skoro tak dziwnie plamię.
Czarna to nie zbyt dobra krew. Dzwoniłaś do swojego ginekologa ? A nie chcesz spróbować zrobić test ?

@spoko23 mam nadziej, że u Ciebie jest okej 🤞i nas podczytujesz. Wszystkiego Najlepszego i spełnienia tego najważniejszego marzenia 🩷
Happy Birthday Party GIF by sendwishonline.com
Cześć, podczytuję, podczytuję, choć nie tak dużo jak wcześniej, bo musiałam trochę głowę uwolnić od tematu starań. Dziękuję za życzenia ❤️❤️

Mam teraz pierwszy "normalny" cykl po stymulacji i punkcji i totalnie wszystko się u mnie pomieszało, nie miałam żadnych objawów owulacji (ale też nie testowałam), dziś powinnam dostać @ ale nie spodziewam się i objawy na to nie wskazują. Lekarz mówił, że cykl na pewno będzie dłuższy, więc czekam cierpliwie. W listopadzie pewnie wrócimy do gry.

Czarna to nie zbyt dobra krew. Dzwoniłaś do swojego ginekologa ? A nie chcesz spróbować zrobić test ?
Mój lekarz nie jest dostępny 24/h pod telefonem. Zapewne usłyszałabym, żeby umówić się na wizytę i tak zrobię jeżeli nie pojawi się okres, a dalej będzie to dziwne plamienie. Testowanie jest zbędne. Miałam zastrzyk i zalecenie sexu przez 3 dni, ale tak wyszło, że nie wyszło w tych terminach, więc nie miało prawa to się udać.

Mój lekarz nie jest dostępny 24/h pod telefonem. Zapewne usłyszałabym, żeby umówić się na wizytę i tak zrobię jeżeli nie pojawi się okres, a dalej będzie to dziwne plamienie. Testowanie jest zbędne. Miałam zastrzyk i zalecenie sexu przez 3 dni, ale tak wyszło, że nie wyszło w tych terminach, więc nie miało prawa to się udać.
a tak z ciekawości jak to jest z zastrzykiem? Jak się ma zlecony to co lekarz nakazuje? Seks tego samego dnia co zastrzyk, kolejnego dnia i jeszcze kolejnego? O konkretnych porach?

reklama
a tak z ciekawości jak to jest z zastrzykiem? Jak się ma zlecony to co lekarz nakazuje? Seks tego samego dnia co zastrzyk, kolejnego dnia i jeszcze kolejnego? O konkretnych porach?
Do tej pory miałam dwa zastrzyki i za każdym razem lekarz (dwóch różnych) kazał tego samego dnia wieczorem i kolejnego, z tego pierwszego mam synka 2 letniego, więc zadziałało

Do góry