reklama
Tego mojego najstarszego to karmiłam na leżąco. I zasypiałam. Przez to nawet nie wiedziałam, czy zjadł czy zasnął. Budził się po 13razy w nocy. Nie byłam w stanie policzyć, więc rysowałam kreski na kartce To była masakra. Myślę, że on bardziej mnie sobie wychował niż ja jego. Byłam wykończona. A z córką to nawet te dwie godziny jak spała kiedy mogłam spokojnie się wyłożyć jak chciałam i normalnie zasnąć to były wspaniałe teraz też będę się starała odkładać dziecko.
Franka ja też czasem nie bylam pewna czy dziecko zjadło. Minus karmienia na śpiocha to ze jak sie zasnelo to potem pol nocy z golym cyckiem na wierzchu zmarznietym ☺
Albo synek atakowal meza jak nie mial koszulki ☺
Ja mam jeszcze pytania odnosnie tych lozeczek ale niestety musza zaczekac bo mam nieodparta ochote na sledzie i lece do sklepu
Problemy ciężarnych ☺ hehe
Jestem po badaniu i wiecie co?
Chyba będzie dziewczynka
Chociaż odwróciła się plecami i nic pokazać nie chciała, ale coś tam jakąś dziurke doktor dostrzegł. Nie mamy narazie kupować nic różowego, bo 100% nie dawał, ale już mówimy Ewunia, a nie Eddie.
Śliczne imię ☺ bardzo mi się podobają takie klasyczne i krótkie
Myślałam, że u Kari źle się skończyło..
A druga sprawa, to miała zdjęcie w profilu..miejscowość, więc jakiś znajomy to pewnie nie miał problemu, żeby ją rozpoznać. I w ogóle myślę, że nikt tu nie jest aninimowy. Jak wszędzie zresztą.
Franka84
Fanka BB :)
Rosiczka to jak Ty obstawiasz rok to mi zostaje 9m-cy. Ja myślałam, że tak z pół roku może.. Muszę pogadać z mężem co robimy. Coś czuję, że w naszej "stajni" ostatecznie będzie podwójny, 2w1 i parasolka
Safija, ale się uśmiałam ze zmarznietego cycka i atakowania taty
Rossiczka
Moderatorka
Myśle że tak czy siak dzieciaki zime jeszcze w wózkach przejezdza, bo te wszystkie grube ubrania i inne to ciezko w tym chodzic maluszkowi Poza tym mysle ze altwiej ogarnac dwojke w jednym wozku niz jedno ktore idzie obok i sie przewraca, ucieka czy zbiera patyczkiRosiczka to jak Ty obstawiasz rok to mi zostaje 9m-cy. Ja myślałam, że tak z pół roku może.. Muszę pogadać z mężem co robimy. Coś czuję, że w naszej "stajni" ostatecznie będzie podwójny, 2w1 i parasolka
DoklDokła to samo zdjecie profilowe ktore miala na tym forum ma na zamkniętym profilu na FB pani Alicja B.z Luton.dla reszty nie życzę ani jej ani nikomu niczego złego.Podczytywalam was od początku i wiem jak większość trzymała mocno kciuki aby było wszystko dobrze.Zreszta nadal jej kibicuje tylko nie wiem po cholerę ta ściema tutaj że poroniła i większość z was jak i ja sama jej współczułam.Zycze każdej z Was lekkiego porodu
reklama
Night&Day
Fanka BB :)
Albo wielkie małe stopyMale pingwinki zima [emoji7]