Night&Day
Fanka BB :)
Mój syn znowu zawsze musi być przykryty - więc latem leży praktycznie pod poszewkaOn ma po mnie że nogi zawsze mają być odkryte i koniec kropka
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Mój syn znowu zawsze musi być przykryty - więc latem leży praktycznie pod poszewkaOn ma po mnie że nogi zawsze mają być odkryte i koniec kropka
Ja nie wyobrażam sobie dziecka w lecie w spiworku, jak potrafi być 30 stopni, który z, tego uwolnić się nie może jak mu gorąco.
Sama latem w spiworze też nie śpię.
Moje dzieci najczęściej to prawie nago śpią latem niczym nie przykryte
Mój synek jest z marca A dziewczynki mojego brata z lutego i kwietnia- miałam nadzieję na ten maj właśnie ale z racji że mam termin na początek maja, pewnie cc będę miała pod koniec kwietnia.Podpisuję sìę pod tym. Najgorzej to zapocić niemowlaka bo raz ze dyskomfort a dwa potówki się robią. Ja mam zwykla chuste bambusową i tym przykrywalam jak bylo cieplo albo tylko na wysokość pachy cienkim kocykiem.
Mialam trzy spiworki na jesień kupione i obaj chlopcy krzyczeli jak za karę jak tylko probowałam ich zapakować. Szybko przeszliśmy na pajac polarowy i nóźki kolderką. Mogli kopać do woli. Mieli juź po parę miesięcy bo jeden z marca a drugi z czerwca.
Ps. Teraz z maja to mam dziure w kwietniu ☺
Mój synek jest z marca A dziewczynki mojego brata z lutego i kwietnia- miałam nadzieję na ten maj właśnie ale z racji że mam termin na początek maja, pewnie cc będę miała pod koniec kwietnia.
Dlatego jedyne co kupiłam jak do tej pory to dwa bodziaki i to z długim rękawem...I prawdę powiedziawszy jak narazie nie mam pomysłu w jaką iść stronęA pamietacie ten Maj kilka lat temu co śnieg sypnął ? Byłoby nam wszystkim do śmiechu jak nakupujemy wiosennych rzeczy a tu będzie jeszcze zima
Stanisławy są cudowne!!!!!U nad chyba będzie Staś, więc mówimy po prostu Staś, a brzuch też nie ma jakiejś specjalnej nazwy.