reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Majóweczki 2019

A mogę zapytac skad zalecenia 5mg kwasu? I czy mialas jakies objawy przedawkowania?
Ja niestety musialam zacząć brac ten 5mg juz 3 mies przed ciąża. Teraz pod koniec 1 trymestru lekarz zlecil actifolin 2mg.

Zanim się dowiedziałam o mutacji to moja gin mi zapisała w pierwszej ciąży. Nie wiem czy były objawy przedawkowania ale jak zrobiłam badanie to wyszło jak pisałam...

reklama
Moja córka ( lat 21) dostała przywilej wybrania imienia . Wiemy na 100 % ,że to bedzie syn ( test Harmony) a ona zdecydowała, że bedzie nosił imię Leonard. Już się z mężem przyzwyczailiśmy i polubiliśmy, choć to nie był nasz typ. Ona jest dumna, że to jej decyzja a my się cieszymy, że oszalała na punkcie Leo. Nie byliśmy pewni jak zareaguje dwudziestojednoletnia jedynaczka na wiadomość o rodzeństwie . Okazało się, że danie jej brata to najlepsze co mogliśmy zrobić :)
W sumie reakcja mogłaby być różna Ale to już dorosla kobieta to wydaje mi się że już nie czas na fochy by byly;) Ja w jej wieku miałam już 2 dzieci;))

Moja córka ( lat 21) dostała przywilej wybrania imienia . Wiemy na 100 % ,że to bedzie syn ( test Harmony) a ona zdecydowała, że bedzie nosił imię Leonard. Już się z mężem przyzwyczailiśmy i polubiliśmy, choć to nie był nasz typ. Ona jest dumna, że to jej decyzja a my się cieszymy, że oszalała na punkcie Leo. Nie byliśmy pewni jak zareaguje dwudziestojednoletnia jedynaczka na wiadomość o rodzeństwie . Okazało się, że danie jej brata to najlepsze co
Nie chodzi o fochy ale o miłość, która niekoniecznie musi przyjsc od razu . A przyszła :)
To piękna co napisałaś :) i piękny "gest" że strony Twojej córki :)

Nie ma takich planów. Mąż chyba się nie dałby przekonac na 4 a ja też już chyba będę zadowolona z trojeczki. Najwyżej będzie 3 chłopców. Będzie dobrze
Trojeczke to piękna liczba :)- ja marzyłam o dwójce i bardzo długo nie potrafiłam przekonać mojego męża :)

reklama
Do góry