reklama
Night&Day
Fanka BB :)
Np.moj mążZnam kilku Krzyskow, wszystkie to fajne chłopaki .
Franka84
@Incinta Leonard bardzo ładne imię. :-)
U nas jeśli będzie chłopak to będzie Karol. Po przodkach.
Udało mi się wyjść wczoraj. Młoda nie rozchorowała się, a dzisiaj już żadnej temperatury nie ma. Chyba podświadomie wiedziała, że wychodzę i może chciała mnie zatrzymać W kinie nie zasnełam, za to się popłakałam, pośmiałam i wogóle fajne takie wyjście. Miałam okazję poczuć się jak człowiek, a nie tylko jak mama. Do maja muszę jeszcze trochę skorzystać z życia
Syn ubrał mundur harcerki i poszedł na mszę za ojczyznę. A ja jak tylko usłyszę hymn w telewizji to beczę. Tak mnie to wzrusza, że wyglądam jak kupa nieszczęścia.
U nas jeśli będzie chłopak to będzie Karol. Po przodkach.
Udało mi się wyjść wczoraj. Młoda nie rozchorowała się, a dzisiaj już żadnej temperatury nie ma. Chyba podświadomie wiedziała, że wychodzę i może chciała mnie zatrzymać W kinie nie zasnełam, za to się popłakałam, pośmiałam i wogóle fajne takie wyjście. Miałam okazję poczuć się jak człowiek, a nie tylko jak mama. Do maja muszę jeszcze trochę skorzystać z życia
Syn ubrał mundur harcerki i poszedł na mszę za ojczyznę. A ja jak tylko usłyszę hymn w telewizji to beczę. Tak mnie to wzrusza, że wyglądam jak kupa nieszczęścia.
Incinta
Ojejku, boję się tego że wszędzie pełno... już nie jestem pierwszej młodosci ale damy radę
Incinta moi znajomi mają małego Leonarda, to jest mega uroczy dzieciak którego wszędzie pełno. Imię bardzo mi się podoba
Ziebulka
Zaciekawiona BB
Ale tu dzis cicho i pusto wszyscy świętują. Ja odliczam godziny do jutrzejszej wizyty z duszą na ramieniu. Po tylu latach walki i 1 stracie jestem w ciągłej panice. Na dodatek od 2 lat walcze z zatkanym nosem a teraz w ciaży się to nasililo i w zasadzie co chwilę sapie..
Night&Day
Będzie dobrze - ale rozumiem twój niepokój- miałam tak samo po pierwszej stracie ciąży- kiedy zaszlam w drugą byłam wrażliwe na wszystko i prawdę powiedziawszy.. mamy prawo- nie daj sobie wmówić, że przesadzasz - masz prawo sie martwić i jest to w pełni zrozumiałe!Ale tu dzis cicho i pusto wszyscy świętują. Ja odliczam godziny do jutrzejszej wizyty z duszą na ramieniu. Po tylu latach walki i 1 stracie jestem w ciągłej panice. Na dodatek od 2 lat walcze z zatkanym nosem a teraz w ciaży się to nasililo i w zasadzie co chwilę sapie..
Incinta
Trzymam za Ciebie kciuki. Będzie dobrzeAle tu dzis cicho i pusto wszyscy świętują. Ja odliczam godziny do jutrzejszej wizyty z duszą na ramieniu. Po tylu latach walki i 1 stracie jestem w ciągłej panice. Na dodatek od 2 lat walcze z zatkanym nosem a teraz w ciaży się to nasililo i w zasadzie co chwilę sapie..
Juustiik2607
Dziewczyny proszę o trzymanie kciuków jutro o 8 rano [emoji4] Też mam wizytę i do tego wyniki pappa, stres jest [emoji51]
reklama
Juustiik2607
Będę trzymać kciuki [emoji4] Koniecznie daj znać po wizycie.Ale tu dzis cicho i pusto wszyscy świętują. Ja odliczam godziny do jutrzejszej wizyty z duszą na ramieniu. Po tylu latach walki i 1 stracie jestem w ciągłej panice. Na dodatek od 2 lat walcze z zatkanym nosem a teraz w ciaży się to nasililo i w zasadzie co chwilę sapie..