reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Majóweczki 2019

reklama
Incinta moi znajomi mają małego Leonarda, to jest mega uroczy dzieciak którego wszędzie pełno. Imię bardzo mi się podoba

@Incinta Leonard bardzo ładne imię. :-)
U nas jeśli będzie chłopak to będzie Karol. Po przodkach.

Udało mi się wyjść wczoraj. Młoda nie rozchorowała się, a dzisiaj już żadnej temperatury nie ma. Chyba podświadomie wiedziała, że wychodzę i może chciała mnie zatrzymać :-D W kinie nie zasnełam, za to się popłakałam, pośmiałam i wogóle fajne takie wyjście. Miałam okazję poczuć się jak człowiek, a nie tylko jak mama. Do maja muszę jeszcze trochę skorzystać z życia:-D

Syn ubrał mundur harcerki i poszedł na mszę za ojczyznę. A ja jak tylko usłyszę hymn w telewizji to beczę. Tak mnie to wzrusza, że wyglądam jak kupa nieszczęścia. :-( :(

Ale tu dzis cicho i pusto:errr: wszyscy świętują. Ja odliczam godziny do jutrzejszej wizyty z duszą na ramieniu. Po tylu latach walki i 1 stracie jestem w ciągłej panice. Na dodatek od 2 lat walcze z zatkanym nosem a teraz w ciaży się to nasililo i w zasadzie co chwilę sapie..

Ale tu dzis cicho i pusto:errr: wszyscy świętują. Ja odliczam godziny do jutrzejszej wizyty z duszą na ramieniu. Po tylu latach walki i 1 stracie jestem w ciągłej panice. Na dodatek od 2 lat walcze z zatkanym nosem a teraz w ciaży się to nasililo i w zasadzie co chwilę sapie..
Będzie dobrze :)- ale rozumiem twój niepokój- miałam tak samo po pierwszej stracie ciąży- kiedy zaszlam w drugą byłam wrażliwe na wszystko i prawdę powiedziawszy.. mamy prawo- nie daj sobie wmówić, że przesadzasz - masz prawo sie martwić i jest to w pełni zrozumiałe!

Trzymam za Ciebie kciuki. Będzie dobrze :)

reklama
Będę trzymać kciuki [emoji4] Koniecznie daj znać po wizycie.

Do góry