reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Styczniowe mamy 2025 👶👶

Oj jak ja bym chciała już 30 tydzień, nie narzekajcie :)
Żeby jakoś zmienić temat chciałam spytać co tam kupujecie? ;)
Zakupy to zawsze weselszy temat, ja mam pierwszego syna i patrząc teraz na zestawy niemowlęce to myślę, że tak mało mu kupiłam 🤣
Czy i jeśli tak to jakie polecacie?
- monitor oddechu
- nianię elektryczną
- laktator
- kokon niemowlęcy
- co lepsze kołderka czy śpiworek?
Nie wiem o co jeszcze zapytać 😁
Monitor miałam z synem...w kartonie 🙈 serio 🙈 teraz nie planuję, nianie mamy, laktator kupię podstawowy Canpol bo potrzebowałam tylko jak czułam, że wybuchnę, kokon mi się nie przydał w ogóle 🤪, przez pierwszy miesiąc syna kładłam spać normalnie w rożku 🙂 dopiero po 3 miesiącu przeszłam na śpiworki 🙂

reklama
Monitor miałam z synem...w kartonie 🙈 serio 🙈 teraz nie planuję, nianie mamy, laktator kupię podstawowy Canpol bo potrzebowałam tylko jak czułam, że wybuchnę, kokon mi się nie przydał w ogóle 🤪, przez pierwszy miesiąc syna kładłam spać normalnie w rożku 🙂 dopiero po 3 miesiącu przeszłam na śpiworki 🙂
ja znalazłam swój laktator z canpola po córce na początek będzie, zobaczymy bo mam ogromną nadzieję że tym razem idą się piersią, jak nie to jednak zainwestuje w podwójny 😊

Dziewczyny a jak zakup wózków? Macie coś na oku? Jakieś polecenia? To moja pierwsza ciąża, wybór ogromny. Nie wiem na co zwrócić uwagę 🤭
Ja stawiałam na amortyzację i waga nie miała znaczenia 🙂 padło na Bebetto Tito i zdecydowanie młoda też będzie w tym wózku jeździć 😁 syn nawet ostro przerobił spacerówkę, bo dopiero niedawno kupiliśmy mu nową spacerówkę, żeby oddał wózek siostrze bez walki 🙈😂

A czym się różni rożek do karmienia a do noszenia? Pytam serio bo zawsze myślałam że rożek to rożek 😂🙈
Są na rynku rożki z sztywną wkładką kokosową 🙂 i niektórym tak wygodniej nosić dziecko, on się nie gnie i daje stabilne podparcie. Osobiście nie przepadam 🤷 a reszta...rożek, to rożek 🙂 kwestia grubości, tkaniny itd.

reklama
Do góry