reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Styczniowe mamy 2025 👶👶

Oj jak ja bym chciała już 30 tydzień, nie narzekajcie :)
Żeby jakoś zmienić temat chciałam spytać co tam kupujecie? ;)
Zakupy to zawsze weselszy temat, ja mam pierwszego syna i patrząc teraz na zestawy niemowlęce to myślę, że tak mało mu kupiłam 🤣
Czy i jeśli tak to jakie polecacie?
- monitor oddechu
- nianię elektryczną
- laktator
- kokon niemowlęcy
- co lepsze kołderka czy śpiworek?
Nie wiem o co jeszcze zapytać 😁
Monitor miałam z synem...w kartonie 🙈 serio 🙈 teraz nie planuję, nianie mamy, laktator kupię podstawowy Canpol bo potrzebowałam tylko jak czułam, że wybuchnę, kokon mi się nie przydał w ogóle 🤪, przez pierwszy miesiąc syna kładłam spać normalnie w rożku 🙂 dopiero po 3 miesiącu przeszłam na śpiworki 🙂

reklama
Monitor miałam z synem...w kartonie 🙈 serio 🙈 teraz nie planuję, nianie mamy, laktator kupię podstawowy Canpol bo potrzebowałam tylko jak czułam, że wybuchnę, kokon mi się nie przydał w ogóle 🤪, przez pierwszy miesiąc syna kładłam spać normalnie w rożku 🙂 dopiero po 3 miesiącu przeszłam na śpiworki 🙂
ja znalazłam swój laktator z canpola po córce na początek będzie, zobaczymy bo mam ogromną nadzieję że tym razem idą się piersią, jak nie to jednak zainwestuje w podwójny 😊

Dziewczyny a jak zakup wózków? Macie coś na oku? Jakieś polecenia? To moja pierwsza ciąża, wybór ogromny. Nie wiem na co zwrócić uwagę 🤭
Ja stawiałam na amortyzację i waga nie miała znaczenia 🙂 padło na Bebetto Tito i zdecydowanie młoda też będzie w tym wózku jeździć 😁 syn nawet ostro przerobił spacerówkę, bo dopiero niedawno kupiliśmy mu nową spacerówkę, żeby oddał wózek siostrze bez walki 🙈😂

A czym się różni rożek do karmienia a do noszenia? Pytam serio bo zawsze myślałam że rożek to rożek 😂🙈
Są na rynku rożki z sztywną wkładką kokosową 🙂 i niektórym tak wygodniej nosić dziecko, on się nie gnie i daje stabilne podparcie. Osobiście nie przepadam 🤷 a reszta...rożek, to rożek 🙂 kwestia grubości, tkaniny itd.

reklama
A czym się różni rożek do karmienia a do noszenia? Pytam serio bo zawsze myślałam że rożek to rożek 😂🙈
Myślałam, że chodziło o rożek poduszke do karmienia 🤭 tamta wiadomość rzeczywiście zlała się jakos mi. 🤣

Czy was tez tak okropnie swedzą plecy?

Ostatnia edycja:
Do góry