reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Majóweczki 2019

A mogę zapytac skad zalecenia 5mg kwasu? I czy mialas jakies objawy przedawkowania?
Ja niestety musialam zacząć brac ten 5mg juz 3 mies przed ciąża. Teraz pod koniec 1 trymestru lekarz zlecil actifolin 2mg.

Zanim się dowiedziałam o mutacji to moja gin mi zapisała w pierwszej ciąży. Nie wiem czy były objawy przedawkowania ale jak zrobiłam badanie to wyszło jak pisałam...

reklama
Moja córka ( lat 21) dostała przywilej wybrania imienia . Wiemy na 100 % ,że to bedzie syn ( test Harmony) a ona zdecydowała, że bedzie nosił imię Leonard. Już się z mężem przyzwyczailiśmy i polubiliśmy, choć to nie był nasz typ. Ona jest dumna, że to jej decyzja a my się cieszymy, że oszalała na punkcie Leo. Nie byliśmy pewni jak zareaguje dwudziestojednoletnia jedynaczka na wiadomość o rodzeństwie . Okazało się, że danie jej brata to najlepsze co mogliśmy zrobić :)
W sumie reakcja mogłaby być różna Ale to już dorosla kobieta to wydaje mi się że już nie czas na fochy by byly;) Ja w jej wieku miałam już 2 dzieci;))

Moja córka ( lat 21) dostała przywilej wybrania imienia . Wiemy na 100 % ,że to bedzie syn ( test Harmony) a ona zdecydowała, że bedzie nosił imię Leonard. Już się z mężem przyzwyczailiśmy i polubiliśmy, choć to nie był nasz typ. Ona jest dumna, że to jej decyzja a my się cieszymy, że oszalała na punkcie Leo. Nie byliśmy pewni jak zareaguje dwudziestojednoletnia jedynaczka na wiadomość o rodzeństwie . Okazało się, że danie jej brata to najlepsze co
Nie chodzi o fochy ale o miłość, która niekoniecznie musi przyjsc od razu . A przyszła :)
To piękna co napisałaś :) i piękny "gest" że strony Twojej córki :)

Nie ma takich planów. Mąż chyba się nie dałby przekonac na 4 a ja też już chyba będę zadowolona z trojeczki. Najwyżej będzie 3 chłopców. Będzie dobrze
Trojeczke to piękna liczba :)- ja marzyłam o dwójce i bardzo długo nie potrafiłam przekonać mojego męża :)

reklama
Do góry