To nie ja chyba że mi słownik spłatał figla ale to chyba była Arkada
reklama
Sama napisałaś że bez rożka nie nakarmisz dziecka spod pachy. To miałaś na myśli rogala po prostu tak?
Załączniki
Tego szukałam! Dzieki Wielkie!jakby co znalazłam ten rożek co można go prać w 90 stopniach i jest za 99 zł podsyłam link. Ja dostałam taki sam rożek różowy dla córeczki
Rożek niemowlęcy
Rożek niemowlęcy z wypełnieniem uszyty ze 100% bawełny. Przewiązywany bawełnianą, kolorową wstążką. Po rozłożeniu może służyć jako mata do zabawy dla niemowląt. Wyprodukowano w Polsce.rpstore.pl
Mi polozna mowila, że po szpitalu dobrze wyprac wszystko w minimum 60 stopniach, stąd bylo moje pytanie wiekszosc rzeczy dla maluszków nie unioslaby takiej temperatury
Nie mam pojecia tez mi chodziło o rożek, którym otule dziecko do spaniaA czym się różni rożek do karmienia a do noszenia? Pytam serio bo zawsze myślałam że rożek to rożek
Ja myślałam o takim miękkim, żeby dzidzius mial naturalna pozycję i żeby było mu wygodnie.
Tam już była kropka i nowe zdanie odnoszące się do reszty, po kropce pisałam już o dzieciach karmionych na poduszkach dlatego myślałam, że to oczywiste że odnoszę się już do rogala ale luzik wyjaśnioneMi o to chodziło ale już mając wiedzę że byla też mowa o rogalu i wgl to zrozumiałam że po prostu zlał mi się ten rożek z poduchami i zrozumiałam że bez rożka nie nakarmisz spod pachy
Palinka13
Moderator
slabo bo musze ulepic pierogi a nie chce mi sie i juz zrobilam trzecie pranie . Zmotywowalam sie i kupilam juz wszystkie plyny do ubranek i chyba od jutra zaczynam z ciuszkami malego . Chyba ze cos mi pilnego wypadnie hahahhaAle się tu dzieje
Jak się czujecie Dziewczyny?
reklama
Pierogi? Ambitnieslabo bo musze ulepic pierogi a nie chce mi sie i juz zrobilam trzecie pranie . Zmotywowalam sie i kupilam juz wszystkie plyny do ubranek i chyba od jutra zaczynam z ciuszkami malego . Chyba ze cos mi pilnego wypadnie hahahha
Mi ciagle cos wypada, najczęściej drzemka