reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Majóweczki 2019

reklama
@Incinta Leonard to imię mojego partnera . Bardzo ładne.. aż się zastanawiałam czy nie dać swojemu Leonard JR ale jednak wybraliśmy inne.. z imionami jesteśmy gotowi i na dziewczynka i chłopca .

Ale tu dzis cicho i pusto:errr: wszyscy świętują. Ja odliczam godziny do jutrzejszej wizyty z duszą na ramieniu. Po tylu latach walki i 1 stracie jestem w ciągłej panice. Na dodatek od 2 lat walcze z zatkanym nosem a teraz w ciaży się to nasililo i w zasadzie co chwilę sapie..

Dziewczyny proszę o trzymanie kciuków jutro o 8 rano [emoji4] Też mam wizytę i do tego wyniki pappa, stres jest [emoji51]

Powodzenia dziewczyny. Trzymać kciuków nie ma co, bo na pewno będzie dobrze dajcie znać jak poszło .

Mam nadzieję, że Wam wszystkim dobrze mija Niedziela.

@Sechmet pochwal się jakie imiona wybraliście ;-)

U nas długi weekend rodziny dlatego mało mnie tutaj. Trzymam za wszystkie wizytyjace jutro mocno kciuki !

U nas jeśli dziewczynka to Lilly - Rose, a chłopczyk Elijah. Jako że mój facet jest obcokrajowcem a nie planuje obracać do Polski wybraliśmy imiona które nam sie się podobają po angielsku a po polsku się ładnie tłumaczą.
Rodzina w Polsce będzie miała Liljane albo Eliasza

U nas jeśli dziewczynka to Lilly - Rose, a chłopczyk Elijah. Jako że mój facet jest obcokrajowcem a nie planuje obracać do Polski wybraliśmy imiona które nam sie się podobają po angielsku a po polsku się ładnie tłumaczą.
Rodzina w Polsce będzie miała Liljane albo Eliasza

Piękne imiona :)

reklama
Dzień dobry majóweczki [emoji4] Ja już po wizycie. Wyniki z krwi wolne b-bhcg oraz pappa wyszły dobrze :) Wraz z usg ryzyko trisomii 21 to 1:14861, pozostałe trisomie 1<20000. Jest dobrze [emoji6] Natomiast od wczoraj mam kłucia raz w macicy, raz w pochwie, jak na złość od rana jest to ciągły ból, gin mówi że wszystko jest w porządku, zbadał na fotelu, macica miękka. Więc taki urok tego czasu ciąży u mnie, macica intensywnie rośnie, jeśli nie będę mogła z tym żyć to mam sobie zażyć nospe. Nie miałam usg [emoji19] a ostatnio pisalysmy o częstotliwości tego badania, wyszło na to że jednak nie mam go na każdej wizycie hehe [emoji4] Cytologia pobrana, szyjkę zbadamy na kolejnej wizycie. Nie pisałam na wątku wizytowym, ponieważ nie mam ani zdjęcia z usg, ani wymiarów dzidziutka, tak więc melduję na wątku głównym [emoji16] Kciuki zaciśnięte za dziewczyny wizytujące i pięknego dnia Wam życzę [emoji4]

Do góry