Night&Day
Fanka BB :)
Trzymam kciuki!!!Z- odezwij się jak wróciszDziewczyny proszę o trzymanie kciuków jutro o 8 rano [emoji4] Też mam wizytę i do tego wyniki pappa, stres jest [emoji51]
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Trzymam kciuki!!!Z- odezwij się jak wróciszDziewczyny proszę o trzymanie kciuków jutro o 8 rano [emoji4] Też mam wizytę i do tego wyniki pappa, stres jest [emoji51]
Ale tu dzis cicho i pusto wszyscy świętują. Ja odliczam godziny do jutrzejszej wizyty z duszą na ramieniu. Po tylu latach walki i 1 stracie jestem w ciągłej panice. Na dodatek od 2 lat walcze z zatkanym nosem a teraz w ciaży się to nasililo i w zasadzie co chwilę sapie..
Dziewczyny proszę o trzymanie kciuków jutro o 8 rano [emoji4] Też mam wizytę i do tego wyniki pappa, stres jest [emoji51]
@Sechmet pochwal się jakie imiona wybraliście ;-)
U nas długi weekend rodziny dlatego mało mnie tutaj. Trzymam za wszystkie wizytyjace jutro mocno kciuki !
U nas jeśli dziewczynka to Lilly - Rose, a chłopczyk Elijah. Jako że mój facet jest obcokrajowcem a nie planuje obracać do Polski wybraliśmy imiona które nam sie się podobają po angielsku a po polsku się ładnie tłumaczą.
Rodzina w Polsce będzie miała Liljane albo Eliasza